Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jokic je doktor za Nurkica. Ko prati i voli kosarku bice iskren. Gledajte samo tabelu na kojem mestu je denver a gde je portland? Denver bez murrya kidao sa jokicem a nurkic bio povredjen i dugo nije igrao a njegov tim sve uradio. Sad opet poceo igrati i odma bolji od jokica samo posto je bosnjak. Cirkus.
Dok nurkica nije bilo u full minutazi bili su 8mi, a kad je poceo da igra na skoru su 10-2
Svaka čast Nurkiću, ali realno, Portland je morao pobijediti, a Denver je htio izgubiti, tako da ova utakmica nije pokazatelj ničega. Vidjećemo uskoro u play offu kako stvari stoje, sastaju se odmah u prvom krugu.
strpao Juka Joku u džep. postr kaju koju u pađe.
I kaze jedan glupi prosjecni Klix komentator sa 4, a vrlo vjerovatno sa 3 razreda srednje Nurkic seljak (jer eto toboze voli SDA). Nurkic ti se smije iz privatnog aviona papne, a sad idi u svoje kreditom kupljebo auto od 15.000 papane !
Denver-Portland ponovo u 1 kolu playoffs.. Tu ce se vidjeti da li je Denver namjerno tankirao ( izbacili Lakerse u play in), ili je Portland stvarno bolji. Ovo je bio prvi poraz Denvera od Portlanda ove sezone
Denver odmara 5 igraca a Jokic samo 17 min. na parketu.
Jokić mašina dok ne dođe Juka i odmah karijera Srba gotova. Juka je penincilin sa mitomanaše koji uvijek podviju rep pred silom Jusufovom. Iako je proveo samo 19 minuta na parketu, to je bilo dovoljno da Jokića pošalje po ćevape 16 puta, blokira ga tri puta i zakuca preko njega za kraj. Molim vas da jave Jusufu da ne ponižava toliko Srbe, jer sutra neće doći u Parlament.
Denver je namjerno izgubio kako ne bi imali laksi pocetak playoff-a. Prati malo prije nego sto pises ista.
Znam. Kada Srbi gube, onda su taktički izgubili i ustvari pobijedili. Kada pobjeđuju, onda je to "stvarna" pobjeda i slava srpskog junaštva. Znam.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Mašina naša. Nakon one povrede se lagano sve vraća u normalu. Sve bolja i bolja forma
Hahahaha, kakvo razbijanje malog Denvera, i kakvo maltretiranje Jokica citavu noc. Bio je kao u pelenama pored Juke, i bas se slatko nervirao sto mu ne moze nista, nakon ovog sto mu je Nurkic uradio treba ga prijaviti za nasilje 😂😂. Veceras se ipak pokazalo ko kosi a ko vodu nosi medju dvojicom. Hvala i dovidjenja svi sto su sumnjali, ide Portland u playoff 😁😁✌️
Bravo Jusufe. Jos da se hoces obrijat da licis na insana jer ta brata ti bas ne stoji...
brada je vadzib, neka je.
To Jusufe!