Komentari (57)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nurkic ne moze da cuva Jokica. U dvije utakmice zabio mu 72p. U reketu ga ugura ko malo dijete a trice mu Jokic pogadja preko ruke.
to nije samo slucaj s nurkicem, vec u 95% slucajeva jokic ih rastura, volim nurka al jokic je masina i po
Dzumhur uskoro igra na R Garrosu, 1 kolo Q
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Jokić jednostavno ima košarkašku inteligenciju za razliku od Nurkića koji je glup. Osim toga ima finoću pokreta a Nurkić se kreće kao balvan.
Realno je Denver bolja ekipa. Igraju bez Mareja, Bartona, Dozijera, i opet ih ovako mlatnuli. Portland ce mozda dobiti ovu seriju,. Ali to ce biti sve. Drago mi je uvjek viditi Jokica kako igra, za razliku od onog chetnika Doncica.
Te bosanska zvjer, te kaze da zeli biti najbolji odbrambeni igrac lige... Jokic izgleda kao vanzemaljac. Nurk treba igrati vise na postu.. ne svidja mi se Portland kosarka gdje je sve sut ili ulazak Lilarda i CJ. Sinoc je zatajio i Melo. Ne igraju odbranu. Nurk treba da igra na postu i umori malo Jokica. Ovako Joker moze da radi sta hoce. Svaka mu cast!
...Portland je ostvario svoj cilj na pocetku,a to je da naprave break,oduzeli su Denveru prednost domaceg terena sto je izuzetno bitno jer ova serija ce vrlo vjerovatno ici u 7. utakmicu...poznato je i to da Denver svoje domace utakmice igra na najvecoj nadmorskoj visini od svih ekipa i da se jako tesko prilagoditi protivnickim ekipama kada igraju tamo...
Da se ne lažemo Jokić je kompletan košarkaš. Mekan šut, dribling, vođenje lopte, osnove sve ima u malom prstu. Nurkić ima brzinu i okretan je za svoju visinu i težinu ali tehnika mu je katastrofa. Ima taj poluhorog koji ga često izda. Činjenica je da dobro pravi blokove ali je napadački limitiran. Ne umije iskoristiti Lilardov napadački potencijal. Nakon povrede izgubio agilnost a tehnike nema i statistika mu je prepolovljena.
Prošli put Jokić nije mogao sam, sad Lillard nije mogao sam. Nurkić nije faktor, tako blagu odbranu igra i opet je skupio 6 ličnih. Volio bih da je nešto posebno, ali u nabjoljem slučaju prosječan centar.
...problem je sto igra u ekipi cija je odbrana najgora u ligi i ekipi koja je medju najgorima sto se tice odbrane os suta za 3 poena...odbranu mora igrati cijela ekipa,a ne 1 ili 2 igraca kao sto je to slucaj u Portlandu...pa njima je sam Curry nedavno uvalio 62 poena i protiv takve odbrane svaki ozbiljniji igrac im moze ubaciti 50+...
Sta su njih dvojica sami bili na parketu?Kakvo jeftino trazenje komentara.
Realno je Denver bolja ekipa. Igraju bez Mareja, Bartona, Dozijera, i opet ih ovako mlatnuli. Portland ce mozda dobiti ovu seriju,. Ali to ce biti sve.Drago mi je uvjek viditi Jokica kako igra, za razliku od onog chetnika Doncica.
Jokic nosi ceo tim. Fale vazni igraci a on igra kao da je sve dobro, ima ga na svakoji poziciji, diriguje igru, pokazuje saigracima kako da igraju, gde da se postave. Ako nije zasluzio da bude mvp onda stvarno nemam pojma sta jos treba da pokaze.
Jel ovo neko upravo poredio Jokica i Nurkica ? Ma hajte molim vas, budite realni nekad u zivotu..
Da postoji ekopa YU, Nurkic bi igrao, ali je upitno da li bi bio starter. Samo su Jokic I Doncic neupitni. U timu bili I Dragic, Vucevic, 2 Bogdanovica, Teodosic,, mozda I Raduljica, Saric, etc.....
Kakav crni Raduljica pa Militinov (CSKA) najbolji centar u Evropi trenutno. Nurkic ne moze biti starter ni pored Vucevica.
Vratio ga u pravoslavlje..
uzeo opet nurkic jokica.hehehe.jokic ga u prvoj cetvrtini raspametio.mucenik se pogubio sut iz igre 2/8 i napravio 6 licnih.bice ovo neizvesna serija.denver mnogo fali marey a i barton koji je iskusniji igrac,ima solidan ulaz,solidan sut za 3 itd.denver moze pobedi barem jednom u sledece dve sa portlandom.nemojte vise porediti jokica i nurkica neumesno je.jokic 2 puta all star igrac i verovatno mvp lige i nurkic
Bolje da Denver ide dalje, ima vece sanse.