Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
svaka njemu cast, moze covjek bilo gdje na zemaljskoj kugli on ode u srebrenicu. Kapa dole
Svaka cast Jusufe.Srebrenica nam je svima u dok smo zivi.
SVAKA CAST JUSUFE NURKICU BRATE
Gospodin, igra, ljudina
A u Cerskoj ?
Svaka ast brate
Respect Jusufe kralji nas , mogao si da budes da docekas Bajram bilo gdje ali je to opak bila Srebrenica koju malo ko spomonje a i podsjeti nakon 11.7.
Zamisli imas para mozes da odes gdje god hoces i dodjes u Srebrenicu na Bajram!! Ljudino
aferim ljudino
Ljudina je Nurk.
svaka cast Nurke da je srece i reis bi bio u srebrenici a ne dijelio bajram banke djeci od kravatasa
Nurkicu, legendo. Trebalo bi Srebrenicu napraviti kao veliko svetiliste za obe nacije, da sluzi da podseca kako lako covek moze da ode na drugu stranu i postane zlo. Srbin sam i sramota me zlocinaca koji su i dalje medju nama i truju nasu kolektivnu svest. Nema ljudi ako nisu sposobni prastati, nema drzave ako nije sposobna unistavati kancer u svom kolektivnom telu. Vazi za sve strane.
Velika ljudina
kakva ljudska gromada. mogao je Juka klanjati i u Dubaiu kao to bi recimo Bake odabrao a on se odluio za Srebrenicu. skidam kapu ljudino
Da smo svi slozni kao sto nismo, da nas bar 2 3 hiljade iz drugih gradova ode i klanja u Srebrenicu, i tako svake godine bar 2x
Juka velicina
Svaka ast na ljudskosti
Kapa dolje. Do poda. Koji je ovo gospodin.
Gospodin svaka ast