Komentari (47)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Opisao si cijelu drzavu Jusufe … CIRKUS!
Evo posto je klix filijala saveza samo da napisem Sarajevo se ne vraca na Kosevo ni ove godine jer se isfuserio posao toliko da ce se teren morati graditi na novo
bič bolje moj jusufe
Nije sve isto, ti momci koji su bjezali preko piste , do sada najbolji rezultat napravili !!! Gladni i bosi bez treninga 8.mjesto na evropskom !
Da ali ti igrači koji su osvojili 8 mjesto su iz Jugoslovenskog sistema, tad su bili formirani igrači već !!
nije u pravu za 1994. tada je repka bila organizovanija i u svakom segmentu bolja
Sad veći problem predstavljaju nargila barovi, pite, kafe, rodbina
Dajte nam sistem... Moj Jusufe,kakav sistem.Bojim se da to nikada necemo dozivjeti.
Ne brini, tvoja SDA će to sve da popravi. Od ponedjeljka evo ide nabolje.
Ti si utekao a i nešto mi se slabo pojavljivao u reprezentaciji...za humanitarni rad skidam kapu za sve ostalo🤮
Ja mislim da je gore nego '94, tad je bar bilo svima isto, rat pa sta Bod da. A sad, mafija je usla na sve strane i sto je najzalosnije usli su u sport ljudi ako se tako mogu nazvat koji absolutno nemaju niakakve veze sa sportom i zele ono najgore BH sportu.
A on zna kako je bilo 94.,a i sjeća se bježanja preko piste?! Kako neće, rodio se te godine!
E jesi pametan.Ili igraj za grb i zastavu ili ne igraj nikako.Država nam je takva kakva jeste ali je naša i svih oni koje takvom osjećaju.Ali mi državu ne nazivaj cirkusom.Lijepo je to što si ti uspjeo,što svakome želim ali to ti ne daje za pravo da svoju/moju državu nazivaš cirkusom.Ili igraj srcem ili nemoj nikako.
Pa nego sta je nego cirkus, vidis kako je uređena, ne funkcioniše ništa normalno, kad nesto nevalja treba kritikovat i govorit sta nevalja, a ne samo okrecat glavu i govorit dobro je to. I to igranje srcem je davno ispuhalo, kad nisi fizicki i psihicki pripremljen, dzaba ti srce i zelja i volja kad ne mozes trcat i mrak ti na oci pada.
Napokon da neko ima mu da reći istinu. Koliko god Džeku volio,imam osjećaj da je on u pozadini malo nezainteresovan,da šuti,da trpi i da ne mijenja stvari koje su očito nenormalne
Nevjerovatno je da jedna Crna Gora koja ima stanovnika kao Sarajevo ima i musku i zensku reprezentaciju u kosarci, u rukometu, nogometu, vaterpolu itd.. i da se nikad ne zale, neplacu, neogovaraju, ne mole iako imaju milione problema kao i mi... a kod nas sve plac, jad, ogovaranjei tuga,
Pa na istom smo na nivou sa milion problema i mi i oni, al eto mi se zalimo oni sute i oni ko bolji od nas ?
A lajali su po tebi a sve si upravu CIRKUS! sad kad glupi bosnjo vidi da se upravu SUTI! Sto nepitaju teletovica sta je bilo?
Ne interesuje me kojem narodu pripadaš ali šipuga ti Bošnjacima
Oni što su trčali preko piste i kroz kišu metaka,nisu bili milioneri niti su letili privatnim avionima.Proveli tri mjeseca u posuđenom autobusu i niko se nikada nije požalio.A kada stignete vi 'zvijezde' njihov uspjeh onda možete nešto pričati.
Sve je u pravu drzava privatnika i babinih sinova prokleti bili ko se sili i hars cini nevinima i bogati se na racun normalnog naroda i sirote.
Čuj instant patriote.
Ljubomoran si truhnes u mrznji smrdo ovaj covjek je pomogao vise naroda nego ti sigurno
Ako se istina kaže petokolonas si jer tobože ko ima pravo da kritikuje trulež