Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Juka vec sada najveci trag u NBA od igraca iz BiH je ostavio. Samo naprijed momcino, jos nisi ni usao u najbolje igracke godine :)
@h8er Covjek rusi Lakerse i druge ekipe a ti ostajes mali smrad nezadovoljan sobom
Siroko brateee. Nadam se da ce ove godine postati All Star i doci barem do finala Zapada.
dobro bi nam dosao ponekad i u repki
Svaka cast Nurkicu!!🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦 A propali košarkaši Konakovic i Stojanović nek samo kenjaju drugo ništa i neznaju!!
Ne razumijem zašto se Modrić vrijedja. Modrić je svjetska klasa. Ko to ne vidi, ili je šoven ili se ne razumije. Ni jedan fudbaler sa ovih prostora nije uzeo toliko titula i priznanja kao Modrić.
Ponos
Doktor igre.
SDA analiticar Nurkic !
KONJAKOVIĆ NA DALIJNOM VIBRATORU SA CUCLOM USTIMA ZOVE FADILA DA MU SREDI RESPIRATOR DA GA REKTALNO INSTALIRA
vidi blok Derricka Jonesa nad Lebronom: https://www.youtube.com/watch?v=DcZgHNUtGFg
E gledaj NiP-ovčića što Juki omalovažavaju igru protiv osvajača NBA lige, jer im je bacio običnu kritiku na Velikog vođu, koja nije imala nikakve veze s njegovom političkom karijerom.
Naš Deba
Daj ba više,jebo vas on.Svako jutro,prva,udarna vijest, koliko je puta skoćio,doskoćio,uhvatio,dodao,probacio,ubacio....