Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Haj makar je pare uzeo kad vec neće prsten, u hajru jih trošio pošteno jih je zaradio.
U Bullsima bi bio zamjena Vuĉeviću (tu je i Drummond), u Kingsima Sabonisu, najbolje mu je da ode u Jazz, tamo mu je konkurencija onaj smotani Kessler.
Odigrao super do plejofa, nezam kako ce ga zamijenit kad im treba zamjena za Jubenksa.
Šta sam pisao prija tri mjeseca o debelom manekenu i non-stop pišem.gledam ga uživo od početka kako je startovo u NBA sa ljudinom Teletovicem.Izvini Nurk stvarno nekad mi te zao ali brate ti i košarka nebo i zemlja .Da je mene čača sklepo 2m i 15cm ja bi imao dosada tri prstena.Sada ode kontrakt od 60milona i ode ti moj Nurk sa konja na magare.
Phoenix neće ovim ništa postići, to je ekipa bez glave i repa. Nurkić je odigrao veoma dobru sezonu, uz sva ograničenja koja mu je nametnuo trener. Bio je zvanično sedmi skakač lige, imao dabl-dabl u prosjeku i čak 4 asistencije po utakmici. Ali nije on kriv što ekipa nema pleja i što niko ne igra odbranu, a svi bi da ubace 30 poena.
Moze i bez pleja ali zato trebaju im skakaci
Jesu ovo Amerikanci izabrali ili Srbi nazovi novinari na Klixu?
Nurkic jedini defenzivni igrac u timu a ni plata nije tolika kad gledas ostale igrace na njegovoj poziciji - nema smisla za trade ali j*biga nisam ja GM u NBA ligi
Ne ide nigdje,provjeren info!!!!mozda na more na obdan😀
U doigravanju je nestao i veliku trojku neće trejdovati. Ima opcija da ide u Hornetse. Uglavnom loše Jusufe, malo radiš a puno twitariś!!
Moglo bi onda od Sunsa biti nešto
Sacramento odlična opcija, tim koji raste
Na pocetku svoje nba karijere je bio puno bolji igrac,nema onu okretnost,vic u igri,puno je opao u igri,djecje greske i sutevi
Da, zato ga placaju 18 miliona godisnje, jer igra kao dijete 🙄
Pa imao je čovjek strašnu povredu, ne može biti okretan kao prije, ali sasvim je dobar igrač.
Pomalo mi nema smisla da Phoenix salje Jusufa i pikove za Carusoa!
Nurk idi u Chicago, tamo bi ti najbolje bilo
Ne bi se naigrao
Joj majko mila pa procitate li vi tekst kad ga kopirate ili prevedete na google.translate