Komentari (108)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nemoj pored atica sjedit. može njegov skill prijeći na tebe, pa i taj belaj :))))))
Ovim sda robotima odlemili otpornici u glavusama. Valja li bi na servis kod Sevala na Bistriku, poravlja on radio tranzistore i one stare televizije, stocem ih nakbolje povrati
Atic ima katastrofalnu statistiku u zadnjih 5 utakmica. Pored toga ima viska jedno 6-7 kg za profeisionalnog kosarkasa. I onda ga Beciragic stavi da cuva i prati Furnijea??? Gdje je pamet tu. A Vrabac koji igra odlicnu odbranu i bio je solidan protiv CG sjedi na klupi. Pri tome vjerujem da sad ima bolji ucinak u napadu od Atica. Daj poslozite te elementarne stvari.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
I onda pljujemo kad neko nece da igra za repku, evo sta njemu treba da se tu kvrci u tom avionu i jos rizikuje povredu zbog koje bi mogao ugroziti svoju karijeru, a dok npr politicari koriste najvisu klasu na svakom koraku.... i kad neko spomene to odmah prica pa eto kao mora se drzati ugled drzave iz koje dolaze, pa sto onda ne srede granicne prelaze, ulazis u bosnu, ne znas u koju si drzavu i usao
Bravo momci, dajte sve od sebe ubsljedevim utakmkcama
Jbg do prije 10 godina se vozo u HariZovoj dvojki, nek se ne zali, ali svaka cast za igru protiv Francuza, idemo ZmajOOvii!
Prvo rezultat pa onda komforna sjedišta!
Inace u avionima ima mjesta za ljude preko 2 metra
Stvarno bruka, komotnije u kočijama na Ilidži!!!
Bogami prva protiv Madjara je i najvaznija. Ako tu dobijemo... vec bi opravdali ocekivanja. Ali, bice tesko.. Svidja mi se sto je Beciragic zabrinut za brone neforisrane greske protiv Francuza. Dobar trener je zabrinut trener, poslije pobjede.
Jarugo ako si komformista platiš private jet i svi rahat...
Pa sad i avione da prilagode za Nurkica i ekipu?
Mogao je i pilot ustati da Juka malo pruži noge.
Mislim Juka da su vam trenirali sabur. Ako nkoga ne mlatnete kada izađete, položili ste. Nego, šta bi za hotelski smještaj. Da i vama ne bude podrum.
suti i uzivaj, sta bi da moras cijelo ljeto usaftan i preplanuo krhkeljati za dnevnicu 30KM da bi predeverao godinu....
Zato turkovicka foka 3 sjedista u Business klasi
Ona se vodi kao transport prekomjernih životinja. I kao foka ima kanister vode duty free
Zadnje vijesti su da cekaju na aerodromu,nije uplacen hotel hahahaha,sta nam rade srbi i hrvati po savezima,namjerno brukaju drzavu.
A sto ce dobiti cokoladicu, to ne spominje.... hej nije sala, cokoladica, i to austrijska.
Trebao je sjesti sa Robersonom, bilo bi komotnije:-)))