Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Gledao sam mec. Nurkic odigrao super. Nije dozvoljavao ,a ni njegovi saigraci da se razigra Jokic. Uzasno puno promasaja za tri poena kod Denvera. Nurkic odigrao tvrdo i efikasno.
Solidno znači, prdn.o u shishu, 🤣🤣🤣
Ma on je odličan fit za Sunse. Skače, asistira, igra odbranu, ubaci koji "otpadak" i to je to. Prosječnom navijaču iz BiH to možda nije najbolje jer rijetko izdominira u smislu poena, ali prosto je takva hijerarhija u jakoj ekipi sa dva top igrača. Samo ne znam koliko mogu dogurati u play-offu jer nekad nikako ne izgledaju kao tim, već kao skup individualaca ali eto vidjet ćemo.
Nijedna ekipa ne djeluje kao tim u kontinuitetu sve do play off-a.
ne dva, nego tri top igraca!
Joj ovi srbijanski komentatori ovdje, vidi mu naslova? Napisi da je Jokic bolji od Jordana, ali da je Denver popusio!
Jokic bolji od Jordana po srpskim magarcima od komentatora, puf tras, a tim mu gubi svaku drugu. Kao i sa Doncicem, postigne 15 milijardi koseva, a tim mu popusi.
magarac te napravio a kobila okotila turcinu odvratni.
Bravo Juka, jaci od Jokica 💪