Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
PA NAUCIO OD TEBE KONJU KEXAN GLEDAJUCI UTAKMICE I SLUSAJUCI KAKO IGRACIMA PSUJES MAJKU
Ne smiju se batinjat djeca vise, kako ces disciplinirati sad? Znal ko?
Selektivno gluv , selektivno ćorav ...
vidi se zeljko da nisi zivio u srbiji u zadnje dvije decenije, pa si ocigledno zaboravio kakav je to mentalitet.
Moj Obradovicu, a kada ti na klupi psujes igracima (ta ista djeca gledaju) to ti je ok. Kada se skandira zlocincima to ti nije problem.
Mržnju ti sije onaj kojeg braniš svim silama i njegovi dresirani mediji. Umjesto da zaštitiš igrače koji ginu za tebe, ti braniš pomahnitalog Usniju. Srozao si se, jbte
Takvo društvo je proizvod decenijske fašističko-nacionalističe politike Srbije, gdje su liberalne i socijalne vrijednosti faktički istjerane ili stigmatizirane. Pravili ste se da ne vidite, pa eto vam sad, uživajte.
@goouser Vidjeli smo koliko ste puni postovanja razlikosti i drustvo tolerantnosti, masovne grobnice pune a i Haag pun presuda, odma ste iza nazi-Njemacke
IDIOTU JE CUDNO STO DJETE POKAZUJE PRST SA MAJKOM, ALI MU NIJE CUDNO KAD ISTA TA DJECA VELICAJU RATNE ZLOCINCE I UBICE.