Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Curry je samo 2 utakmice dobro odigrao dok je James svih 6
jest al je Curry ubio dvije najbitnije utakmice
U zadnje dvije (najteže i najbitnije) utakmice je izvlačio svoj tim od poraza. A u ostalim tekmama su protivnici bili lagani i nije bilo teško igrati protiv njih.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Srbijanac,Njemackijanac i Francuzijanac.
Jelek, anterija i opanci..po tome se znaju Srbijanci...poznata pjesma koja je nastala u Srbiji..
Mora Nike da odradi svoje za LeBrona jer je Curry pod Under Armour sponzorima,čista komercijala
Curry je proigrao baš kad im je gorilo.
Pešić je ovdje ubjedljivo najbolji trener. Kakav franuz a tek onaj Steve Kerr niđe veze od trenera.
a Jokic najvise poena, skokova, asistencija, kradja lopte ? i to nije dovoljno za MVP. plus uzeti u obzir /- faktor kad je igrao i nije. ali da ako gledamo ko je trebao, pa prije Curry nego LeBron ako gledamo finaliste..
Po cemu je schroder u prvoj petorci od toliko igraca
Najbolji je ovaj Schrder. Sto ti je njemac jaro.
Curry je trebao biti MPV. LeBron je igrao dobro u nebitnim tekmama a Curry dao 60 poena u dvije najbitnije i najteže utakmice i bez njega bi obje izgubili. Svaka čast Jamesu s obzirom na godine ali vidi se da na silu hoće da bude bolji od MJ-a.
James je briljirao i nosio tim i u utakmicama u kojima je curry gazio, a pogotovo u kojima nije. Sasvim zasluzeno. Tata igrice
Ovo se znalo da ce ovako biti cim je James rekao da zeli na OI.On je morao biti proglasen za MVP-ja,sve akcije su isle na njega.
Jokić MVP i Pešić najbolji trener*
Steph Curry je po mn najbolji ubjedljivo kakve lik trojke daje
Po cemu je Jokic u top 5. Imao katastrofalan turnir.
Da, prvi po poenima, skokovima, asistencijama i ukradenim loptama. Katastrofa...
Ima dobar marketing, a precijenjen igrac.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Čovjek je iz Vojvodine, Lala od glave do pete, znači Vojvođanin je, nije Srbijanac.
Jatovako, ne bih se upuštao ko je ko u Srbiji, ali u CG je isto kao u BiH, samo u mnogo manjem procentu - izgubljeni se nazivaju Srbima :)