Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Partizan je u seriji od cetiri uzastopna poraza. Djeluju iscijedjeno, potroseno...
Njih su dvojica od 14. su godine bili u Šibeniku gdje su igrali za Šibenku. Kako "divno" složena rečenica. Kao da si išao oko škole, a ne u školu.
Mali odličan igrač, odličan osjećaj za skok,visina i dobar šut.Ovaj SC Derby će mnogo izbaciti košarkaša mladih.Ovome ne gine velika karijera i neki veliki tim.
I na indexu i na jutarnjem ga predstavljaju kao Hrvata. Niko ni jednom rijecju ne spominje da je Bosanac. Toliko o Hrvatima koji dozivljaju BiH kao svoju i sta sve ne naprica Milanovic i ekipa. Da je roknuo nekog u Zagrebu kao sto se desavalo onda bi bio "bosancina"
Nije baš tako. Spominju i oni, a i sam dečko spominje da je iz Bosne, na isti način kao što Slavonac za sebe kaže je Slavonac, a Zagorac da je iz Zagorja, ili Vojvođanin da je iz Vojvodine. Ali ti nisi baš informiran ako misliš da postoji nacija Bosanac, ne sine, pročitaj Ustav vlastite države, pa ćeš vidjeti.
ja sam ovdje samo da se pohvalim da su mi ta dva brata rođaci. eto.
Bosanci .ebu ne vade.
Podgorica dala uslove za razvoj brale, koji u BiH više izgleda ne postoje što se tiče klupske košarke.
Malom ne gine NBA
Čime se mi tjesimo... :( RIP BH košarka
Odlican igrac...dobar osjecaj za skok..za blokadu..mekana ruka i m..a ima od bika. Ne ferma nikog. Kupi ga Zeljko. Trebat ce ti sljedece sezone
Joj naslova užasnih i glupih 🤮 Baš klixovski
Grobari ruschine napushte se Zvonimirove k..ine...
Ahahahaha kako ste ludi i bog, da vas nema Bosanci trebalo bi vas izmisliti kakva duhovitost :D
Ma nismo mi mediji. Mediji se prese*avaju
Volim te Bosno 🇧🇦👏