Komentari (52)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ovaj poraz je vise pogodio srbe u BIH nego u srbiji
Al bukvalno
Odma da odgovorim. Pogodio jeste, nadali smo se ali. Momci su se junački borili, nema šta se zameriti. Ameri su jači al smo se dostojno suprostavili. A to se ceni i poštuje.
Kmeeeeeeeeeee Informer, kmeeeeeeeeeee RTRS, kmeeeeeeeeeee Pink
Kmeeeeeeeeeee gooUser1720762191 hahahahahahahha
Ovo lp da Informer čitam koliko žale Srbiju
Ma bice to bez problema,dobice ih Jokara sam!Da je bio prosle godine bilo bi 20 +za Srbe..Svane za njega nemaju odbranu!
Sudije su katastrofa Pa sjetite se koliko su BIH zeznuli kada je sudija produzio 12 min utakmicu dok Spanija nije dala gol..Raul..Samo budite objektivni. Po fibinim pravilima 8 koraka su napravili. To je 8 napada. Ne zele da gledaju var kada je Durent izbio loptu. Kada se lomi utakmica moraju sudije da budu na vrhunskom nivou.Sinoc to nisu bili.
Ne rise. Pogledaj strucne analize sudjenja, nisu osteceni samo zato sto eto srbi kazu. Mozda bi i mi isti bili. Al treba objektivno gledat. Sudija Ademir sudio je finale OI, pored jos mnogo drugih velikih utakmica. Trebaju mu bit zahvalni sto nije davao tehnicke il iskljucenje zbog svih psovki, posebno Bogdanovicu.
a da ga malo d u v a t e
Od Kosova i 1389.godine Srbija ne zna da poraz.
Moj Pešiču šta ti kažeš ? Misliš li i ti da vas cijeli svijet mrzi. Možda i ima nešto u tom.
svi igraju u nba i uzimaju milione i milione.. ovo nema veze sa psihom.. samo mazanje ociju u srbiji da bi nalozili raju tamo kako su oni ustbari pobjedili amere ali ih zezno sudija iz BiH.. hahahahaha
Razbit ce ih Njemacka.
da napune baterije baterije se samo pune na struju
Do prije dan se jedva isčupali protiv Australije, i sad odjednom umislili da su jači od Amerike, nakon što ih je jednu utakmicu "srala" trojka. Pa dobra trojkaška noć se znala desiti i nama, koji nemamo dva dobra igrača.
Ha ha ha.. vi? Kad gde????
Nemotivisani Ameri u najgorem izdanju, dobiju vas kad ste u najboljem izdanju, velesilo košarkaška. Spustite se malo na zemlju, nebeski narode.
nema ništa od medalje pa ni bronzane xaxaxa
mi uzimamo samo snasice
placete icke,placete......hahaha,jes mi drago Fadile mi moje
Karijevog pola srca kuca za Njemacku gdje mu je kcer udata za biveg nkemackog reprezentativca Jagla( koga je on trenirao), a sin Marko ( bivsi reprezentativac Njemacke) je direktor u Bayernu.
Pa dobro, ja sam navijao za Amere koji su blizi nama Bosnjanima od Sumadinaca, iskreno, Ameri su bili toliko losi, da su najlosiji tim u historiji NBA. Medjutim Srbija je odigrala ocajnije zadnju cetvrtinu i zasluzeno izgubila. To da su Amerima sudije pomogle, cista budalastina. Pa nisu sudije masile onolike suteve u zadnjim minutama, nego Srbi.