Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nista nisu sredili ekipu, njima je svakako drugi krug Playoffa maksimum
Slabo je ovo. Kada se samo sjetim Kokainovićevih prehrabrih i preefikasnih izvedbi kada je dominirao svjetskom košarkom u vrijeme kada je imao momentum
KD i Juka izdominirali
Klixe, čini mi se da ni za jednog igrača nisi "pogodio" statistiku, nazad na nba.com i popravite to.
Kako je odigrao BH ambasador koliko je imao predasistencija?
Ok za večeras ,sinoć si bio očajan a u ponedeljak ponovo protiv Laikersa .Trazi bolestan dan Nurk da nebi pokvarilo ovaj današnji dan .Davis A ponovi će te staviti u đep.
Ko pise ovakve neprovjerene tekstove.. covjek ima double double, 18pts i 14 skokova... moj novinaru
Budimo realni doncic je superstar Ali dobra tekma Nurka
Budimo realni , pogledaj ko je na ovom portalu bot trojke. Sve same HDZšisti i Čovićevi sendvičari. E zato i preuzima SDA sa SBiH i DF ponovo trojanski kanton, zadnji bastion vaših nametnutih Sejda.
Ode Sarajevsko Kanton dok kažeš Droooaoogon.