Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pitanje za zvezdase zasto jos uvijek drzite komunisticki naziv red star i turski naziv za navijace delije, zar nije bolje da ste recimo crna kokarda i navijaci baje ili dase.
a šta je partizan hahha
Znajući "vrijednosti" CZ ništa me nebi čudilo da su ga prvo rasistički provocirali. Pa radi se o klubu kojem je uspjelo da na nacionalnoj osnovi izvrijedaju Ibrahimovića a utakmica se igrala bez publike.
Uji ga Džejms, uji ga Stefane
Zvezda klasicni Srpski/Vucicevski tim, i kad ubiju oni su zrtva.
ciganija je to poprilicna
Crveni napao crnog a crveni ima šljivu hehe,za oko 200god.ovaj crveni će biti neki svetac jer su ga navodno napali crnci
ja tuce i govana, bolje se nane mlate u 7 ujutru kad ulaze u tramvaj
kLosarkasi
Nista strasno.
Kakav je ono ciganluk iza. Ko deponija smeća. Fuj
Samo reči Srbi dovoljno je
izrod od ljudi, kad nemaju koga onda se medjusobno