Komentari (60)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jedini koji je konzistentan bio u svim utakmicama. Nas MVP, bravo Musa.
@o0o Kakve to veze ima sa mojim komentarom? Molim te da odjebes, hvala.
spider, medjede pogledaj kakvu smo imali grupu. da smo dobili bilo koju drugu grupu sigurno bi prosli
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Svaka cast svakom momku. Musa sazrio si i samo naprijed sad.
😂😂😂😂
Musa digni glavu,Hvala ti momcino sto ste svima pokazali basket igru...
Kakvu nesposobnu državu imamo dobro je sve Niko centa nije uložio u razvoj košarke a hoće uspjeh nemoze to tako i drugo ratni zlikovci mrze državu u kojoj žive i rade sve da je unište a ne da je razvijaju i u takvom sistemu svaki uspjeh je zlata vrijedan dok imamo šuge i uši koji mrze sve sto nije srpsko i hrvatsko teško ćemo uspjeti šta pored takvih fašista
Navukli vas Litvanci sa 4 kosa razlike da se otvorite i sutate trice. Vi ste fala bogu pali na djeciju foru sve ste ih ofulali a onda su vas nabusili na 12 razlike u 3 napada. Brate mili ko vas nauci da trojke sutate na poluvremenu sa 4 kosa razlike. Ko god vas je ucio pogresno vas je ucio jer vi niste NBA klasa koja pogadja sve trojke.
Imao sam osjecaj da se Musi gotovo svaka druga lopta istrgla iz ruku. Nurkic vise vremena provodio na parketu na guzici nego na nogama. Gotovo svaka bacena lopta promasaj. Robertson ako nista drugo pokazao pozrtvovanost. Igra bezidejna, prava Bosanska - ako mozes udariti pravo ko' sivonja nesto ces i postici. Timska igra nula. Sve ovo vidjeno i u igri sa sa Francuzima. Dobro je da niste prosli da se vise ne nerviram.
Idemo na svjetsko to je jos važnije 2023 godine!!
Nismo pobijedili jer nismo bas mnogo pametni. Protiv Francuske smo se morali odmoriti za Litvaniju.
Steta ove generacije koja ce proci a nista.......steta
Musa ogrnite se vi zastavama armije bih to će vam donijeti uspjeh. Pokažite Srbima i Hrvatima ko je gazda. Rezultat na terenu nije bitan. Kao što ovim našim njonjama nije bitan poslovni odnos sa Turskom već samo slikanje.
ne volim Musu, ali bolje se ogrnuti zastvavom drzave koja te postuje, nego sto se katolici i pravoslavci ogrnu tudjim pa ih opet te drzave nazivaju bosancima. prestanite lizat dupe drugim drzavama i raditi protiv domovine pa mozemo dalje pricati.
Haj ti malo na društvene mreže lakapo. Žali boze samo taletna sto ga tebi dade. Nikad ti nećeš sazrijeti kao igrač, a kamoli kao neki ‘leader’.
nakon euforije depresija. Kao i obično u ovoj bolesnoj zemlji.
Musa je bio prosjecno dobar za razliku od ostalih.
2 pobjede i 3 poraza u grupi sa domacinom,evropskim prvakom,jakom Litvanijom koja je jedan od favorita,Francuska koja je kosarkaska sila,Madjarska koja nije losa ekipa....pa sto niste nam dali u grupu jos Srbiju ,jeb li vam zrijeb u p.m. Sad ce umjesto Bosne igrati osminu finale neke beze ekipe ...ma dajjj
Dobro je Musa dao si sve od sebe, glavu gore. Sazrio si ko igrac, onaj Raznjatovic te izvuko sa dna vracanjem u Spaniju. Dobar je to bice i bolje. Al jarani daj da se ne frljamo. Da nije bilo STRANCA CRNCA, ispali bi vec prije ove utakmice. Ne trebaju nam stranci LAZNI BOSNACI.
Sad ih raja pljuje momci su dali sve od sebe niste vi svjesni kakvu smo grupu imali svima kapa dole,aa Musa danas si bio kriza ides sam na trojicu gubis lopte kad najmanje treba nije cilj dat najvise poena aa fulit jos tolko da bi bio najbolji strijelac bog tii dao talenat spusti se na zemlju momak
Koliko ulazemo u sport, tj. 0KM … fantasticni smo