Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I poslije 3 sata igraci Zvijezde izasli na parkett sa sudijama, sudje odsvirali nastavak utakmice, Partizanovci vec kuci u pidjamama i tako nakon 15 minuta cekanja na povratak svih igraca na teren sudje odsviraju tehnicku pobjedu Zvijezde.. Ovo samo na brdovitom Balkanu ima..
Ovi nazovi klubovi i nazovi navijači su naaaaajveća banda komplet cijelog kontinenta! Vjerovatno u djelovima Azije, Afrike i Latinske Amerike ima i nekih gorih. Pretpostavljam! Na našem kontinentu nema gorih!
Mora CZ Vučićeva ekipa osvojit prvenstvo...
Ono sto bi rekao Dodik za Djokovica i saradnike - "teska ... ". Svaki put isto.
Sutra (van)redovno obraćanje voljenog predsjednika Vučica o ovoj vrlo važnoj temi.
kome ovo pisu koga interesuje ovi klubovi NIKOG
Lik je samo na drzavnoj televiziji rts 1 govorio 73 sata od pocetka godine u "vanrednim" obracanjima. A gdje je heppy, pink, informer, b92, prva i ostala sjevernokorejska glasila. Nadmasio je sve apsolutiste na svijetu a pogotovu austrijskog molera.
NEVJEROVATNO KUKAVICE CIM SU POCELE GUBITI
7 0 ih vode ove godine inace da znas
Prekinuli mec zbog vrijedjanja diktatora vucica, covjek koji godinama planski unistava Partizan u svim sportovima.
Sudije prekinule tekmu zbog vrijedjanja diktatora iz Cipuljica ( vucica)