Komentari (89)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Malo osmjeha i na nasim licima.ZASLUZENO
Ovdje se mislilo na staru izreku “Musa dere jarca”.
Kao Srbin iz BiH, mora se skinuti kapa ovome timu na nacin na koji su ginuli i zelili pobjedu. Velika stvar za kosarku. Nadam se da se nece ukrstiti sa Srbijom. I da odgovorim ovim dusebriznicima, neka su slavili sa ljiljanima, i ja bi digao trobojku pa sta? BiH je drzava 3 konstitutivna naroda kako i pise u ustavu, svaki narod neka dize svoja obiljezja kako se i osjecaju. Jasno je bar da varta ne predstavlja nikoga...
Nije tacno! To što nazivas vartom je zastava države Bosne i Hercegovine i trebao bi je poštovati. Ona je proglašena zastavom, jer pravoslavci prije svih nisu željeli prihvatiti zastavu sa ljiljanima, pod kojom je Bosna i Hercegovina međunarodno priznata, i koja ima historijsko uporište
ovo je samo pocetak, idemo snazno do novih pobjeda
Ono što je sigurno je da smo napravili haos u Grupi smrti. Ko ide u kladionicu više ni u šta nije siguran. Vodili smo i protiv Njemačke prvo poluvrijeme i krajem drugog izgubili priključenje.
samo da ne bude euforija samo nasih dijasporaca i carsijanera na kraju
Ruku na srce ova slovenija jeste jaka ali nije dream team, u nasoj grupi svi jednaki osim mađara. Doncic jeste najjaci igrac u grupi a bogami Musa nije daleko po kvalitetu.
BiH košarka u zadnje vrijeme nije pokazala konstantan razvoj. Tako da je za očekivati da će naredne utakmice biti lošije nego ova protiv Slovenije. Tu je samo igrao ego rivalstva, ali ovoj je turnir. Treba turnir dobiti ili bar igrati u finalu. Sve drugo samo trenutno oduševljenje. Ali i to je bolje nego ništa. Ali cilj je nešto sasvim drugo i on se ne smije izgubiti u euforiji jedne utakmice
Isti oni mediji koji su do jučer o Bošnjacima pisali da smo kulturološki isto što i isilovci i da smo njihov pokvareni genetski materijal koji je izdao krščanstvo, te da nam ne smiju dozvoliti da vladamo sa sobom? Zašto bi ikoga normalnog brinulo ono šta oni imaju da kažu?
Anketa u Sloveniji,treba li vratiti sve bosance u BiH: DA 26% NE 21% NEKA NAS 53 %
Čestitke Bosni ali nije ga odrao ni blizu. Čak šta više lik je opravdano bio ljut na suigrače koji su masu zicera promašili, a nakon tih promašaja ubijali smo ih u pojam kontrama, lakim koševima i trojkama.
Doncicevo ponasanje i psovke sudijama nije u skladu sa statusom jednog superstara.
Pa da vidiš kako Musa dere jarca 🤣
Gdje su strucnjaci koji su govorili da je Musa prosjek? Tip je kompletna kosarkas i sa godinama ocekujem da bude jedan od tri najboljih u Evropi
Slava Sloveniji
Još kad bi htjeli pisati:” Košarkaši Bosne i Hercegovine” a ne skraćeno!!!!!!!
I ova pobjeda je dokaz da samo zajedno mozemo proslaviti Bosnu I Hercegovinu. Pojedinacna obecanja nasih politicara u ovoj kampanji pred izbore samo nas vode u dublju agoniju..
@Rak1965 Političari sa državnog nivoa nemaju pravo da se hvale bilo čim a posebno nemaju pravo da se hvale uspjehom ovih momaka.
Podcjenivanje aut,samopostivanje sad i odma