Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E cuj ponajbolji???...Tavares igra bejzbol izgleda
Pa nisu ni napisali da je najbolji, nego jedan od najboljih kao sto i jest. On i Tavares preuzimaju odgovornost kad je najbitnije.
33 Brusnica, znaš li šta znači ponajbolji?!
Odigrat ce Musa 110% i to je to. Nisu ga trebali vrjedjati u Bg,nediraj Lava dok spava.
Žao mi Muse, isprskaće ga samo tako. Doduše, upisao se u istoriju EL sa tri air balla u jednom poluvremenu. Svaka ćas!
Bitno je samo Tavarez da igra. I ja bih mogo onda bit u petorki!
Igra Tavares za petoricu jos dodaj ljulja rudoja a hangar ubi, a Musi Turčinu po..pushitee k.*rč.inu.......Musa osvaja Euroligu a Dzeko Ligu prvaka...🇧🇦⚜️🇧🇦⚜️🇧🇦⚜️🇧🇦⚜️🇧🇦
I bez Decka Real je za klasu bolji.
Ma nema Partizan sanse protiv Reala, realno protiv velikih klubova kao sto je Real ne smijes uprskati prednost od 2:0....
Obradovao se klix.sr na povredu igrača Reala.
partizan je prokockao svoje sanse i nemaju sta trazit u madridu..real jednostavno ima puno dobrih igraca i kad ih nece, u samom finisu meca kad odlucuje 2-3 poena, neka ih sreca prati (trojka za pobjedu wilims gosa pa onda sinoc tavares skok 2+1 na vec izgubljenu loptu.)
Dobija Real aBd