Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Euroliga smijesna u odnosu na NBA. Kad je zadnji put u NBA ligi neki igrac bio najefikasniji igrac tima sa 15 poena. Drago mi je zbog Muse ali je kosarka u Evropi na nidje veze.
Kad? Kad se igrala odbrana u NBA-u, eto kad, i kad je jos dozvoljen bio hand-check, znaci sve do sredine 2000-ih,.a sto je po meni puno bolja era nego samk nasilnicko sutanjr za 3 i nabijanje poena na taj nacin.
Dosta bolja i pametnija kosarka se igra u Europi. Igra se postavljen napad konstantno. Rijetko koji Amer pokusa da solira pod kosem. Sistem kosarke u SAD je raspucavanje i egzibicionalizam, nista vise. Sve vise kosarkasa iz Europe igra kljucne uloge u NBA, prvenstveno zbog inteligencije a nikako zbog fizicke snage.
Real ce osvojiti karinu... Samo tavares vredan pomena!
Uvijek sam govorio da on nije za NBA vec za evropsku kosarku i to se pokazalo tacnim,samo naprijed majstore nas
A CINI SE DA IGRA SA POLA SNAGE, NAPRIJED MUSA
Opet Musa sam protiv sviju!
Musa je nanijetio uzeti titulu Eurolige još jednom, ali sa puno bitnije ulogom ovaj put u odnosu na Efes gdje je sjedio na klupi. Svaka čast za upornost.