Komentari (77)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Edo Muric staro slovensko ime i prezime 🤣
pola im igraca srbi i bosnjaci
@Emir20 mislis Neno Muric sto nas Kemo kaze ?
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Ulazi Bosanac jutros u kafanu u Ljubljani. Svi Slovenci namrgođeni. -Šta su vama lađe potonule? -Šuti, ovdje je jutros zabranjeno pričati o sportu! -Može li o seksu? -Može. -Jesmo vas sinoć na9uzili! ;)
@gouser360, Komplekas, ako je neko ponosan sto je Srbin, ne mora automatski da znaci da vas mrzi? Svi Srbi bi trebali da se stide toga sto jesu, da bi vi bili zadovoljni. Ne kontam to, bole i mene urac za bosnjake koji su ponosni na svoje bosnjastvo, naprotiv, to cijenim da si ponosan na svoje i svoju naciju.Ti mrzis, a ne oni i onda sebe stavljas u isti kos sa njima i mislis da razmisljaju kao ti. Nisu oni optereceni time. A to sto idu u Bijeljinu, to je zabranjeno? automatski mrzis bosnjake?
svi igrači,Slovenije su Bosanci i Srbijanci
Svi ste vi Slovenci naša djeca.
Lahko prihajam
Ne valja tako s roditeljima pričati 😠
Slovenci su u skoro svakom sportu nase Bosanske kurvice
Murić Slovenac isto ko Osmanagić 🤣
aBd da se opet sastanemo pa da isto ovako sami sebe iznenadimo
hahaha kvota da ce BiH osvojit prvenstvo spala sa 300 na 33 :)))))
koliko god bjezali od toga i slovenci pokazuju odlike balkanskog mentaliteta.
Ma Pusti to , to su nas ubijedili da je soecificno za nas ,nije li i Manchester United pokazao Balkanski mentalitet prva dva kola…
Hteli ste pobjedao na guzajo
Godinama u svim sportovima nam je ovo ‘sami sebe pobijedili ‘ problem,dakle znamo igrati ali taktiku zanemarujemo,a jedno bez drugog je polovicni uspjeh,nadajmo se da smo to shvatili konacno
Ova tekma protiv Slovenije me podsjetila na BiH - Hrvatska iz 1997 godine i Markovica…nevjerovatan je tada bio osjecaj
Naslov govori sve. Covjek je u pravu. Mi uvijek pobijedimo sami sebe. Najcesce u fudbalu. Ne treba se ljutiti. Ljudi su nas dobro analizirali i pogodili u “sridu”.