Komentari (153)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovaj svijet ni ne zna sa kakvim komšijama mi živimo
Cuj ne mogu se nacuditi. Pa to je bolesno drustvo i nacija. Treci u svijetu po naoruzanju a 7 mil. stanovnika., obiljezeni na vijekove zbog genocida ., samo misle o ratu i ubijanju drugih i drugaciji. Kao sto rece Sidran - bolesno drustvo ne moze radjati zdravu djecu.
Danica Grujic juce place i jeste zalosno ., nedaj Boze nikome djeca su to necija.A skoro u emisiji govori sve najgore o Bih i Bosnjacima. I ona je doprinjela dosta za prilike u Sebiji pored Vucica, Marica , Seselja i ostalih mrzitelja ljudi.
Fašisti
@goouser1676303773, a vidi mu nadimak, koji li je kamenjar ili brđanin, šta misliš?? :D
Ehh spanci nije to narod, to je stoka!
Dobro smo mi normalni kakve su nam komšije i susjedi.
Razlika je velika jer u nasim dusama, srcima nema mrznje,jednostavno je tako.
Realnost drzave i naroda Srbije .!
Bolesna nacija, sve se vraca sve se placa, dozivliste da vam djeca ginu od svojih ubica
Cuj ne mogu se nacuditi. Ljudi izvrsili agresiju na tada bratsku drzavu i narod, izvrsili genocid kako bi sovojenu teritoriju mogli zvati svojom, EU i US to priznali, a Njemacka ih oprala i relativizirala pocinjene zlocine. Dobro dosli u "Srpski Svet".
Ni mi se nemožemo načuditi šta oni rade Kataloncima
Evo toliko ih ubiše da će sad popušiti u Madridu. Ajde dečače, dođi sebi bre ;-)
Stoka je to nasa srbadija..
Dok navijači Partizana u Beogradu vrijeđaju Đanana Musu na vjerskoj osnovi,naši uvlakači proglašavaju dan đalosti u BiH .Bel su pojedinci iz našeg naroda,bar po imenima,dotakli dno
Dragi realovci, ako ste mogli čuti jučerašnje vijesti, o ubistvu djece, od strane djeteta, možda vam i ne bi trebalo biti čydno ponašanje dijela države, koja sebe naziva navijačima.
Samo dobar degenek njih moze osvjestiti drugo nista .
ZAŠTO MEDIJI KRIJU DA JE MASOVNI UBICA UNUK NI MANJE NI VIŠE NEGO DR NENADA KECMANOVIĆA, IDEOLOGA RATNIH ZLOČINA I GENOCIDA U BIH. DA JE SVO VRIJEME ISTI GLAVNI POLITIČKI IDEOLOG M. DODIKA. OD KECMANA DOLAZE SVE ONE ZLE MISLI DODIKU POPUT SECESIJE, REFERNDUMA, NAZIVANJA BOŠNJAKA MUSLIMANIMA, NEGIRANJA GENOCIDA, NEPISTOJANJA GRANICE NA DRINI... MALI JE TRENIRAN U STRELJANI ZA MUSLIMANE, ALI GLE ZLO SE VRATILO KUĆI!
Nije. Ne širite dezinformacije.
Musa je postigao 13, 10 i devet poena u prva tri meča s procentom 16,7 šuta iz igre. Ovo 16.7 je bio slucaj samo u trecoj utakmici i to za 3 poena. Ostale utakmice solidni nastupi, ne na nivou kako je igrao cijelu sezonu, ali solidni.
Meet serbs
To što oni rade samo je dokaz da su i dalje ostali ono što su bili i prije mi ne trebamo se stidjeti ma gdje god da dođemo neka se oni stide
Sta ima cudno narod koji slavi ratne zlocince slavi genocid to je nista i djeca im se ubijaju po skolama a najgore tek slijedi