Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ostani u Realu nisi za NBA nemas masu tu si se pronaso i uzivaj
Bravo za komentar za zarucnicu, porastao mi je u ocima. Primjer divnog Bosanca!
Zašto ste zabranili komentare o uručivanju priznanja osnivaču Adriatic Metals,povodom obilježavanja dana općine Vareš ? Zato što bi ljudi komentarisali da se radi o firmi koha je korupcijom dobila sve papire unaprijed , da mogu u Varešu opustošiti 600 duluma prvoklasne šume koja je državno vlasništvo i nije mogla biti predmet prenamjene .
bravo Musa ti si nas ponos :) zelim ti puno srece u karijeri.... samo naprijed
Lik nije nba kalibar. Probao, ne ide, nema sta da se vraca. Tu gdje je moze napraviti strasnu karijeru. Samo naprijed
Ulicnu skolu sarajevsku, mnogi nisu prosli sto su rodjeni ovde. A ne ti... Nema kod Bukve zajebancije, trening skola. Kakva ulica svega ti!
Ub le ha š žešći
Samo lik koji zauzima solidno peto mjesto u tatinom i maminom stanu (dijeli ga sa sestrom) može ovo napisati.
Bome kako su zakukali iz saveza za pare da Bog da da ćeš ikako zaigrat protiv Hrvatske!
malo se pretjeruje sa ovim da je kao dotakao dno... kakvo crno dno kad si u tim godinama i tom trenutku vec milione zaradio i zbrinuo najvjerovatnije i sebe i uzu familiju do kraja zivota
Jedna zemlja se nazvala po M Jordanu može i Bosna da se zove Musa u čast ovog igračkog genija.
Bravo za ovog mladog i uspješnog Zmaja.
Momak ae dokazao u NBA da nije kadar za tu košarkašku asocijaciju.Pametno bi bilo da ostane u Evropi,prosječan igrač i to mu je kompliment kad mu je dan.
A košarkaški savez u dugovima, možda i predaju utakmice Hrvatskoj. Rukomet isto u banani. Teško piti ako Nikšić ide po sastojke svako malo
bo t SD a
Razvali me
jedini sladak a žut insan