Komentari (164)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nismo ni sumnjali da ce sudije biti krive, kao sto nismo ni sumnjali da ce ovo biti poraz koji ce se slaviti kao pobjeda, jer su naucili sve poraze da u glavi svojoj premuntaju kao pobjedu.
Eno napadaju naseg bosnjanskog sudiju, kaze da je u zadnjim trenutcima meca nije priznao trojku koju je Srbija promasila!
Njima je uvijek neko drugi kriv, za sve njihove poraze i sranja koja su radili i rade uvijek je krivac neko treći. Ko gubi, ima pravo da se ljuti nije džabe rečeno.
Samo jedan Bosanac i pobedi celu reprezentaciju Srbije ha,ha
Ameri bez ikakve taktike, čisto na suhi individualni kvalitet uzeli, ljudi su jednostavno dimenzija više. Ja ne znam jesu li ovi kmečavci svjesni koliko su plitki. Pa prije samo nekoliko dana ih je isti ovaj sastav unakazio u grupi, čak popustili gas da ne bude prevelika bruka.
Pa kako bosanca da sudi, kad bosna koristi kos za susenje vesa? Kad fbih igra?
Ako mi klix ne izbriše komentar reci cu ti samo da je to tvoja drzava i da to ne mozes promijeniti zar ne.
Opet svi protiv njih
Vama je vazda neko kriv
amerikanci se radovali ko da su pobijedili u finalu.
Ameri su stigli 15 razlike i pobijedili. Nisu petorku mijenjali i razvalili ih u zadnjoj cetvrtini. Srbi nisu imali sanse.
Kada dodjete u situaciju da vas poraz od USA boli kao nas, jer znamo da smo bolji od njih, onda mozda budete pozvani da nesto kazete na tu temusportski pozdrav!
Ali zašto to ne prihvatite. Ok veliki je uspjeh, zašto orite po Srbiji ukradena vam pobjeda.
Oni su ustvari pobijedili samo mi to ne znamo
KK BOSNA 1979 prvak evrope u kosarci sadasnji trener srbije PESIC bio vodonasa MIRZI DELIBSICU da se zna..tad mu je bilo lijepo nije se nesto bunio kao danas,,Sarajevo prvo organizovale zimske olimpiske igre u bivsoj ex YU,da se zna,,,dolazili ste u BOSNU da ucite i da gledate tada vam sudije nisu bile krive...daleko vam kuca d moje,,
To je proslost. Covjek se razvija. Mi smo zaostali. To je istina. Krademo iz Kse i nista ne investiramo. Beuki na pozicijama i sistem pada. TO JE ISTINA! PUSTI PROSLOST!
Kako kenjaju ovoliko. Pa nisu pogodili kljucne otvorene suteve. Eto presudio faul Jokica il ona izgubljena lopta Bogdanovica.
Lebron je Nurkic za Jokica koji djeluje nezgrapno na terenu.
Ja sam vratio posljednju četvrtinu nazad i bila jedna situacija da li je Bogdanović vratio preko pola ili ne i ni jedna više a Pešić baljezga koliko je faula sviramo na Jokiću Bogdanoviću nije smetalo kad su vodili 17 ...ja nisam vidio neke greške u sudija bar ne velike a Srbiji svaka čast na igri
Ta situacija koju pominješ je više nego kristalno čista i jasna da se lopta vratila na njegovu polovicu, a to što je on počeo u svojoj nemoći skakutati kao oparen, to je samo njegov problem.
Balkan expres, igrali smo dobro zaj..o nas sudija,dubioz.kolektiv.
Biće prepričavanje unucima kako su pobijedili Dream Team
hahahahahahah...levati se ponadali. Jes mi drago Fadile mi moje
Hobo.fadilu