Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
To onaj sto hoce da unistava prirodu?
to je taj lik
Radi hidrocentrala uredno, investitori ce nadoknaditi svu stetu od drzave
Samo ti pravi mini hidrocentrale pa ces tako bjezati svaki dan.
Hajde sta napadate tipa, Srbijanac Vuk Hamovic pravi na Neretvi Ugarak hidroelektranu, Dodici famiglija mu prodali licencu, ako ona rikne, a kazu da je baza losa, Mostar i Metkovic ce zavrsiti u jadranskom moru.
Bozija pravda za bjednika
Dobro bi bilo da neko napravi simulaciju poplava i odrona pa da stvarno vidimo koliko je odgovornosti na kamenolomima i hidro elektranama, koliko na vlastima koji na posumljavaju i izdaju dozvole za gradnju i da vidimo koliko je u pitanju ljudski faktor a koliko sama priroda. Ovako nagađati gdje bi bujica prošla je ŠBB KBB.
Mogu misliti sta mu je sve prolazilo kroz glavu,da nije trebao tu centralu praviti da je Bozija kazna i sta sve ne.
dzaba mu pare kad je ogranicen, on se vrati u jablanicu, daj kafic, daj mini elektranu...
Tugy plaky a gdje članak o tome kako je njegova elektrana doprinijela poplavama?
Odgovornost za smrt trudnice?
Samo se nadam da će imati više svijesti ovaj put i da je neće obnoviti, kad je već rođeni Jablaničanin.
Malo para od sporta i pozicija, pa daj njemu da prirodu uništava za svoju korist, vidiš kako se sve vrati moj Mirza.
Još jedna MHe za našeg Mirzu
De ti jednu mini hidrocentralu razvuci da se smiriš
jaran se vratio u bosnu i pare troši ovdje, e sad ta hidrocentrala mu je fula, treba lika upraviti da radi prave stvari, ali osim toga svaka čast mirza, malo nas koji u životu uspijemo volimo svoju rodnu grudu dovoljno da u njoj živimo ako ne moramo
Jeste, jeste, tebe je trebao pitati gdje će ulagati svoje pare. Ili još bolje, da se ti i društvo okupite pa da mu date kakav dobar i kvalitetan savjet....
to je poslovni vrhunac ganjaca lopte. kafic i hidrocentrala.
A ti, čime se baviš?
Jarane ima tu i tvoje krivice. Da je prava država svirali bi vi svi klavirče u Zenici
Gladno se rodi, gladno ode.
malo se bolje informisite ili barem google map pogledajte. ostavio auto na Mirkama a zaglavio izmedju Doljana i Zlate. :D. To ti je isto da da kazes da si zaglavio izmedju Buca potoka i Pofalica a ti auto ostavio na Alipasinom.
Baš mi je drago što je spasio svoje pohlepno dupe