Komentari (313)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bosna će biti prvak Europe !
Nasi nemaju uopate igru. svako svoju violinu svira. Malo se koristi Robertson koji je u formi. Musa i Nurkic se ne vide.sta uradi Nurkic pa dobi tehničku.
Prokockali smo 15-16 napada zbog nekog bezpotrebnog srljanja u napadu. 8 napada za redom u prvoj cetvrtini branimo napad Francuza i ni jednom ne poentiramo….
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Zivotna prica Sulejmanovica je za knjiga i filmova, nevjerovatno, dijete rodjeno u zbjegu ok Srebrenice a danas brani boje Bosne i Hercegovine!
da je amerikanac spilberg bi film pravio
Licno moje misljenje je da Nurkic prestane da vodi loptu i izigrava pleja.Druga stvar,svi protivnici svu paznju usmere na Nurkica i Musu i onda je tesko bilo sta uraduti na misice. Jednostavno ostali momci treba da igraju opustenije rasterecenije,kao da nema Nurkica i Muse a ne prime loptu i jednim.okom traze njih dvojicu da im daju loptu.Kad god su igrali izmedju sebe rastereceno dobijali smo poene. Ne znam kako im selektor ne ukaze na to igraj slobodno,bez stezanja..
Bravo momci pobjedili ste Sloveniju i Francusku, sutra ako Bog da pada i Litvanija, a ove srbende iz Bosne koje ne vole svoju drzavu, da vam porucim da ce te je uskoro jos I te kako voljeti,jer ce vam ukinuti taj vas genocidni entitet.
U svakom slučaju svaka čast momci, ne obazirite se na komentare, najlakše je komentarisati, da nije sad bi klixaši bili gdje ste vi, puno sreće u nastavku, vi ste za mene odlični
Cestitam momcima, momci ce proci grupu vjerujem u to aBd, jer gledajuci realno i Litvu i Litva je kokuz, sad vjerojatno neki pljuju repku koja je dobila prije neki dan europskog prvaka 10 razlike, hajmo se sad zapitati kako ce Slovenija sljedecu da odigra utakmicu, da li ce izgubiti, naravno da nece, misleci da ako smo dobili Sloveniju da cemo samim tim Francuze razvaliti je pogresno
Mislim da ovakvu lošu utakmicu ne možemo ponoviti sutra, a ni Litvanci ne mogu odigrati ovako dobru odbranu kao Francuzi, jer Francuzi koliko god da su loši bili u napadu danas, u odbrani su itekako čvrsti, tako da danas prvo navijati za Mađare da iznenade, a ako ne, sutra je opet sve moguće.
Komšić i Džaferović odmah da se žale visokom pretstavniku, ako Srbi i Hraviti prođu, a BiH ne. Ovo je u skladu sa ovim komentarima, koji kažu da će BiH biti prvak Evrope. Bilo bi prelijepo da Litvanija ispadne, ali ovo ej sve očekivano, pa čak i pobjeda nad Slovencima. Tu smo se papalili, možda bi čak bolje bilo i da nismo. Ovako su nas Francuzi i Litvanci čak preozbiljno shvatili.
ne znam cemu konstantno mijesanje politike u sve
nema veze momci idemo dalje 👏🏼, lako je iz fotelje pljuvati
Bravo Bosno jesmo tužni sli danas je sreća bila na strani Francuza, idemo sutra ako Bog da po pobjedu. NAPRIJED GLAVI GORE
ponovit cu kao i nakon pobjeda: trener prelos!
Nije cilj pobediti Francusku ili Sloveniju nego proći dalje. Ako uspiju proći grupnu kvalifikaciju onda je to to. Čemu kukanje. Nemora se svaka utakmica pobediti
može Nurk iz Svojata ali Svojat iz njega nikad!!!!!
klupa veceras je bila jako losa, falila nam je sirina i poeni sa klupe. dzaba svi dvocifreni kad nema barem 10p sa klupe. sudije su navukle na zabare to se dalo ocekivati. glavu gore idemo dalje!!! momci igraju dobro!!
nisu Francuzi proigrali nego smo se mi vratili u realnost.....u ono što u stvari jesmo.....tanki
Nisu Francuzi proigrali, nego mi grešku za greškom pravimo!!!!!!!
Sta da se radi borili se jesu,bilo je gresaka,aki prosto bolji tim je pobedio.Idemo dalje momci,sva paznja i koncentracija na Litvaniju. A ja idem pratiti Madjarska-Litvanija i molim se pobedi Madjarske.