Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sinoc je odigrao na nivo,kad su zategnuli odbranu nisu im mogli nista,bravo Juka,prosjecni Bosnjo nek laprda preko interneta...
ljudima je samo da kontriraju pa kako god. bolje je opustiti se i uzivati. evo npr ja sam nabasao na ovu novu seriju, presmijesna youtube.com/video/RBiGDwy0wfo
a NBA je inace bas poznata po jakim odbranama, de ne lupajte nista prije playoffa nije ozbiljna kosarka tamo
Trenutak genijalnosti i bezobrazluka.
Gledao utakmicu, odigrao sasvim dobru partiju. Klixe, bolje da ste objavili instance kad je izasao na Brunsona, kecu, i uspio ga pratiti i zatvoriti. Cak su ga i komentatori Knicksovog prenosa sa MSG kanala pohvalili u vise navrata.
Potez je genijalan i svojstven samo igracima iz bivse jugoslavije. naravno da je pozzeljno praviti i neocekivane poteze. bravo Nurkicu!
Sta je onda Brunson, ako je Randle najbolji?
Koliko se razumijem u ovaj sport,za ovakvu genijalnost bi te balkanski trener odmah otjerao na klupu, morebit i mater ti spomenuo idiotsku itd, no međutim, vidim da je ovakva inertnost u međuvremenu postala virtuoza vještina,pa je bolje da ne iznosim javno komentare.
Nije mu prvi put. Ispostavilo se kao dobar potez.
Psiholoski, govorim kao covjek koji je 25 godina u kosarci... isao je na to da ovaj suta bez pritiska, sto nekad stvara kontraefekat. sut pod pritiskom odbrane cesto udje nego kada se ne igra odbrana. psihologija.
Ne kontaju to ovi sto kritikuju. Jednostavno je tako iako nema logike
Genijalnost jasta neg. Sta moze jedan neotesani novinarcic da komentarise na profesionalca? Jel to bezobrazluk???
aha.... inače je genijalac pravi :)
Lik imao isharet da ce ovaj promasiti i nista vise. Ni genijalnost ni bezobrazluk nego cisti isharet.
Zato dok Nurkic zbog svoje genijalnosti zbunjuje protivnike Jokic utrpa 39 koseve.
Pa koliko se puta mi zamislimo i odlutamo mislima...Nurkic je best i nema prigovora...Nurki just avoid comments please♥️🇧🇦🔥
Genijalnost u vidu tromosti.😂
jon coek mu reko chish profulish uspio i sad ga starase sto je odradio stvar na njima neznanom jeziku