Komentari (149)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Iz ovog zločinačkog i priglupog saopštenja bi neko, kome Bog nije dao razum, mogao zaključiti da je NATO bombardovao agresore iz čista mira a ne da spriječi genocid, masovna silovanja i razaranja od strane politike koja je višestruko podržana od cjelokupnog srpskog naroda...politike genocida,vjerskog fanatizma i fašizma.
Čekaj malo, nije valjda da stvarno preklinju svoje navijače da ne prijete amerikancu iz CZ koji je želio ali nije smio držati transparent "stop ratu" valjda i taj transparent ima drugačije konotacije i historijsku pozadinu?? Ahahahahha pa Sjeverna Koreja je slobodarska zemlja u usporedbi sa našim komšijama.
@c6 nato nikada nije usao kopnenom vojskom i gadjali su vojne ciljeve, jedini civilni ciljevi su bili rts i tornjevi komunikacioni, a kinesku ambasadu su vjerovatno namjerno pogodili iz nekih drugih razloga, nadji fino zvanicni broj zrtava i vojnih i civilnih a vidi koliko je od tih civilnih nato pobio a koliko srbi po kosovu
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Izbacit C.Zvezdu iz lige i sve koji misle kao Zvezda i nek igraju sa Rusima u njihovoj Ligi, tako u svakom Sportu izjasni se jeste li za Zapad ili za Agresore!
Cuj NATO agresija u Srbiji 1999. godine??? Kolektivno ispiranje mozga urodilo plodom. Sto je neko bombardovao to valjda nije bitno?
Izgubili ste i Ukrajinu,koja vas je dosada.podrzavala, bas ste majstori da u sticanju neprijatelja.
Pa nemoze stotine drzava biti u krivu , a vi da ste upravu ...srami te se bolesnici
Nije im prvi put, i 92 sto drzava zna ko je bio agresor a oni jedini da su napadnuti.Rusija i Srbija, ista skola,iste lazi ...
Zašto svjesno lažu i zašto stalno mitomane s nbojkama to može samo reći psihijatar. U Nato bombardiranju Srbijen stradalo je 700 psoba od čega 300 vojnika. Zašto boate te žrtve govoreći da su ih stradale tisuće. I zašto pljuju po svojoj državi koja je u UNu osudila agresiku Rusije ma Ukrajinu.Nije uvela sanocije ali je glasala za osidi Rusije. Oli ih treba izbaciti iz Eurolige ili nek samo izađu pa nek ihraju rusku ligu.
Nije zvanicna Srbija osudila Rusiju jer misli tako, vec da se ne bi zamjerila Zapadu.Isto kao Madjarska...
What a surprise
Srbi stvarno imaju hrabrosti i obraza uspoređivati NATO intervenciju sa Ruskim zločinimai ničim izazvanom agresijom na Ukrajinu? I nije im neugodno? Koji je to pomak u mozgu?? Kada su pretjerali sa zločinima na Kosovu onda su dobili od NATO po nosu. I cvile i skviče zbog toga - a realno nisu iskusili ni promil onoga što su dugo sijali po HR i BIH i to je zapravo velika šteta jer bi se tada možda otrijeznili...
Ovaj klub jednostavno nije normalan, širi šovinizam, izvrće istoriju i još se ponosi s tim
Vecina ovih srba su baš glupi ja sam mislio da se oni samo prave ali ne oni su fakat ograničeni.Mater vam bolesnu pa bombardovalo vas je jer ste nas pobili preko 100.000 ko stoku,niste birali zene djeca starci sve ste ubijali i onda krenuli isto raditi na kosovu.Pa kako vas nije sramota mogli ste bar ćutati ali čega se pametan stidi time se budala ponosi.Preko 700 godina zatvora ste zaradili eto zasto su vas bombardovali!
Bombardovanje Beograda ste inscenirali,rusili svoje zgrade uz pomoc kineskih trijada i ruskih kosmonauta.
hehe, hajde da mi se neko pridruzio, sa smecem ne mozes drugacije nego tako...
NATO ih bombardovao zato što ubijaju sve redom oko sebe i sad se oni pitaju sta je sa tim?
cuj ´´NATO agresije´´ pa jesuli vas od 1991-1999 sa ukupno 130000 mrtvih molili pa prijetili pa onda ste dobili
Izbacuj to iz svih sportova...
Koji bolesnici.. odmah oni i u sport politiku mijesaju i vade ratove nazad 100 godina a svaki izgubili.. bolest nema druge rijeci..
Pametan bi čovjek šutio na temu da te je najcivilizovaniji dio svijeta bombardovao (znači da si napravio najteže moguće kršenje svih civilizovani normi...) a ovi to već pretvaraju u mitomaniju kojom će za koju godinu slaviti pobjedu protib NATO savezoma. Još kada kažu agresija.. A šta je onda četvero godišnje razaranje Bosne i Hercegovine od strane tih 'slobodarski' polu ljudi kako vole sebe zvati ?