Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Profesor Karalejic je jos davne 1978 vodio drugi kosarkaski kamp KS BiH u Zaostrogu. Bio je i selektor muske kadetske reprezentacije BiH te godine, pripremajuci je za turnir republika i pokrajina. Nakon toga, osvojio sve sto se osvojiti moze u tandemu sa Svetislavom Pesicem. - Slava ti i hvala profesore!
Veliki gospodin. Radio je program kondicionih priprema za reprezentaciju Jugoslavije, za KK Bosnu, za Albu Berlin, ....nikad vise takvog gospodina..
Legenda, počivaj u miru-poz iz Sarajeva