Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hvala Omeru Isoviću, čovjeku koji nesebično pomaže ovoj populaciji.
Divno. Samo naprijed u dobru.
A gdje se nalazi Zmajevo srce, a novinaru?
Jusuf, prije svega dobar sin, brat, unuk, covjek. Jeste da mlati po Twitteru ponekad ali drag inhsan
Svaka cast za ideju.Da ih onaj gore nagradi za iskren niket one koji su u ovom projektu iz srca
Bravo dobri ljudi,mošnjeee ugledajte se na ovo.
hocemo više ie
Bravo, svaka vam čast veliki ste ljudi. Ti si pošteno zaradio svoj novac i sad ga ulažeš u djecu sa posebnim potrebama, legendo. Ima ovdje mnigo ljudi što su sve poharčili ali ni dinara ne daju za dječija srcad. Hvala gospodine.
Svaka cast. Jedna opaska za novinare koji su ovo napisali a KLix prepisao - 'Za djecu sa invaliditetom', znaci 'za djecu invalide' ali u politicki korektnom zargonu. Do kad ce i to biti prihvatljivo, uskoro cemo imati 'djecu sa umanjenim sposobnostima' a potom "djecu kojim je to potrebno iz tajanstvenih razloga' .
Sad je Sto je moje to je i tvoje jel Tako nurki,Al aferim za pomaganje tvoje. pare i pomazi gdje mislis da treba.
hvala puno Nurkicima
Emina je bitna u ovom svemu ko semafor u GTA, kakva ba Emina i Jusuf... to Juka gradi da se razumijemo
i ti si sad pametan jel, kad bi pitali Jusufa koliko je bitna Emina u ovome, on bi objqsnio koliko je bitna. M R Z I M ljubomorne dušeeeee
@designer KUSSSS
Svaka čast. Srce zmajevo. Svaka čast što si svoju oženio. Još da se izliječiš of twittera i posvetiš košarci gdje bi ti bio kraj.
Svaka čast. Srce zmajevo. Svaka čast što si svoju oženio. Još da se izliječiš of twittera i posvetiš košarci gdje bi ti bio kraj.
Možda je ponekad malo seljak, ali vjerovatno iz istog razloga je uvijek čovjek. Bravo Jusufe.
Koliko je Emina donirala?
Koliko si ti nekad negdje donirao i da li so ikad nešto za ovo društvo uradio?
@prt ii dd ii oo tt uu