Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kad sam ovdje, imam osjecaj da sam u Sumadiji.
a onda je Luka udario Jokica macolom,na sta se on samo nasmijao. Potom su se zagrlili i otisli negdje daleko u noc.....Fadile mi moje,drama....prava drama
Sadašnji i budući MVP.
Je li se oplelo kolce prije ili poslije?
Mržnja, zajedljivost, zlobnost, zluradost, licemjerje, ljubomora, zavist...
Wao.Ovo će promijeniti čitav svijet.
Jao vesti do nesvestiii
Seljačko ponasanje
Mogli su jedan drugom polizati tabane
Ovo postalo Vesela sveska online...
Jao kakvi zajesljivi komentari sa prizvukom na nacionalno!? Sta vam to ljudi treba, opusteno na opustene vijesti. Ovo jesu 2 top igraca za svjetske prilike, uostalom jedan je zvanicno MVP NBA. Kao drugo nasi su Balkanci i dobri momci neoptereceni mrznjom za razliku od ovdje nekih
Kad komentar pocne sa jao, odmah se zna koliki je IQ komentatora.
-Prizvuk na nacionalno-Balkanci velikim slovom- top igraci za svjetske prilike- Jao, jao, Esade. Procitali ti ikad ista drugo osim sportskih vijesti, ha??.
Jokic u Ameriki i Jokic na balkanu, dve razlicite osobe haha, ali brat bratu lik je kralj to treba priznati.
Klix pažljivo selektuje vijesti za sve konstitutivne narode lukavo.
Kakve gluposti. A njih dvojica spavaju skupa vjerojatno.
Njegov oproštaj su uveličali i najbolji svjetski košarkaši Nikola Jokić i Luka Dončić ? ALEKSSNDAR VUCICI ALEKSANDR VULIN SU DVA NAJBOLJA SVJETSKA POLITICARA KLIX = INFORMER !