Komentari (111)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
hvala najboljoj vladi.. vrijedi vidjeti zastavu BiH na svjetskom takmičenju, a i djevojke su to definitivno zaslužule.
Bakirovi roboti kad dodju ce napraviti sistem i donijet drzavni zakon o sportu. Samo sabura..jos koji tender da se namakne begovima. Sigurnost
Šta Vlada KS ima sa reprezentacijom, što od mojih para koje uplačujem u ianton da se fonansira državna reprezentacija. Hoću bolje zdravstvo obrazovanje za djecu a nedaj nože da prikupljam pare SMS ovima ako mi se dijete razboli.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Svaka cast !
Sramota da se realno sitan novac za vise nivoe vlasti nije mogao izdvojiti, vec kanton mora!!!
Ako su kasno uplatili nece stici uplata
Sarajevsku sportski klubovi se gase a vlada Kantona pomaze drzavnu repku ??? Svaka cast repka je br jedan ali ne iz novca od kantona. Pa ne igraju za kanton, ili kad vidim kanton sarajevo donira gorazdu kaknju i slicno e bas katastrofa
Svaka čast al ista ta vlada u svom dvorištu ima giganta od kluba a prstom nisu mrdnuli. Šta znaju seljaci šta je Bosna za ovaj grad
Ima li Elmedin koju marku od KK Bosne??
Tuga, nama je plasman neke od selekcija na neko takmicenje vanredna stvar, a kada se to i desi u ovoj napacenoj zemlji onda i sam odlazak zavisi od toga hoce li se neko smilovati, snaci, donirati neke pare da ta ista selekcija ode na prvenstvo…bolje znaci da se nisu ni plasirale nigdje, ne bi teret bile nikom. Fuj muka mi je, a i ovim sportistima bi bolje bilo da su se zaposlile ko njegovatelji u Njemackoj i tamo posteno radile nego sto su se uhavtile sporta u ovoj zaborkecini od sistema.
BRAVO! A nacionalni extremisti neka se stide zbog toga na kakve grane su doveli sport BiH. FUJ!!!
Suge, fukare, bijeda, pokrali nas i jos nas kradu, kad cemo vise se prestat blamirat, cekat sadaku, milost, sta nam rade politcari, da li iko voli ovaku zemlju, dali smo zemlji najbolje sinove, sta smo dobili 100 KM pomoci. Malolije. Hvala ti BH prvom prilikom odo odavde iz jada i bjede, odo navijat i gledat normalne drzavne reprezentacije. Ovo je kod nas dno dna. Jel politicare, ministre stid ?
Svaka čast vladi KS
veliš
Nije to bruka od drzave To su ljudi koji vode ovu drzavu njima je bitnije kupiti auto za 200 hiljada tisuca km nego da ove cure idu n SP Na izborima biraj ljude koji ce radit u interesu sviju nas da nam svima bude bolje
politika je čudo, sponzor na dresu KS
A sta sa 7 miliona maraka sto su potrosili na Expo-Dubai? Tupili su nas o tome da ce se taj novac visestruko vratit. Gdje je to??? Bando nesposobna i kriminalna.
Šta kontaš, ako ti sda bot nisi hajrovo od EXPA nije niko. Ne vidite vi kontitutivni dalje od svog nosa. Preko 200 država učestvovalo, samo vi sda uhljebi i dodik vidite problem u učešću Bosne.
Hvala na podršci zmajicima
Kanton Sarajevo uplatio da se Bosna presravlja na EXPO u Dubai-u Kanton Sarajvo dao Lani Pudar stan u Sarajevu i termine na bazenu otoka Kanton Sarajevo salje reprezentaciju Bosne na SP Bruka od drzave koju Kanton Sarajevo drži u životu.