Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I ja imam zenu i nikad je nisam jahao.
Ah da, ratnik paorskog srca.
Hajdji, hajdji, hajdji, hajdji hajdje
Ne znam šta je čudno: konji, motocikli, bicikli, skuteri, role, jetskijevi, padabrani, zmajevi, skije itd. Sve je ZABRANJENO vrhunskim sportistima.
Nema tog osiguranja da ce izdati polisu za to. Al kad ih toliko voli mogo je jahat prije NBA
Sto laze jase kobile svaki Dan!?
Ponovo nebitne infos na sabahu
Covjek je zvanicno de fakto i de jure, najbolji kosarkas trenutno na planeti Zemlji. Ljudi su zainteresovani i kakve gaće nosi i zasto bas te
Jel to onaj što slavi uz "iz Čikaga moji, znaš ti dobro koji" melodije?
Nije on,ali zato njegova žena jaše konja.
Prava s e lj a a c i n a
...nek si ti gradjanin
bmk za njega.... al evobda ovom "novinaru" objasnim.... to je nesto sa cim se rodis neka pasioniranost ceznja i zelja kao dijete da imas svog "konju" sto je naravno tad bilo mozda i smijesno i tada njemu ekonomski nemoguce... coek ima para ulozio sad u konjusnice i konacno zivi svoj djecacki san.....da ima svog "konju"
Capisci???! "novinaru"
Gigant.