Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Impresivno je do depresije kako u komentarima sve okrenemo na politiku. Sto se tice dogadjaja, sjecam se kao da je juce bilo. Kakva je euforija bila. Sjedio sam negdje visoko iznad stola gdje je ziri sjedio. Tu je nekako Kindze dominirao a raja mu je stalno prilazila. O spektaklu na terenu se moze knjiga napisati. Nedavno je na ALJAZEERA BALKANS Čutura, kao sudionik, o ovome pisao. Po meni, bolji clanak od ovoga. Sjecam se i kako smo bili "uniformisani". Varteksove Levis 501 i isto tako jakne
Tada se Konaković nije pitao pa je moglo biti spektakla pod koševima. Danas se pita pa je spektakl jedino na poznatim sarajevskim minder sijelima.
Kukoč najtalentiraniji igrač europe svih vremena, da je radio i treniro i upola ko Dražen bio bi jedna od najvećih zvijezda NBA lige
A ovako nije zvijezda!? Co'jek igrao sa Jordanom, Pippenom i Rodmanom, osvojio nekoliko puta NBA naslov, to je malo evropljano uspjelo uraditi..
Joj viiidi slike , pa kvalitetniji snimci imaju hitlera od 33-ce nego nasih kosarkasa 91-prve
Sarajevo je bilo centar Jugoslavije po svim pitanjima!
i po geografskom :D
@Varaga900 tako je !
...25 godina. a ko nebo i zemlja.