Komentari (62)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mislim da će ona djevojka što mu nije dala broj žaliti do kraja svog života hahahah. Dobar video, svaka čast
najbolji primjer i razlika između običnih (kao maskirani CR) i popularnih ljudi.. ali svaka čast na video-u :)
hahah hoce garant
Djevojka od koje je tražio broj na aparatima.
Da,btw dobar wic...
"Ronaldo je ovo uradio u okviru kampanje "Live Life Loud" koja reklamira nove slušalice i zvučnike njegovog brenda." Fejker nije mogo ni jednom u životu nešto uradit od srca već mu je trebo sponzor da izađe među narod...
Izgled je sve,nazalost ili na srecu to je cinjenica iz psihologije.. Pa ima jedno pitanje kao eto testno.. U koji cete avion uci,u avion u kome je osoba koja bi trebala da pilotira prljava po rukama,licu i odjeci,u papucama je,i u poderanoj trenerci.. Ili u avion u kome je osoba koja bi trebala da pilotira u sluzbenoj uniformi. I na kraju svi izaberu ovog drugog,i kad saznaju da ovaj u sluzbenoj uniformi je teniser,a ne pilot,ne mogu da vjeruju haha =) Malo drastican primjer,ali poenta je ista.Na osnovu izgleda sve zakljucimo.
Koja je potreba?
Majmune
Od*** ti sa mamom i ako imas jos sta madje
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Dobar video :D
mKako bi mu kod nas dedo uletio klizeci
bijedni svijet... konta klosar neki i niko ga ne hebe ni 2%... a kad su vidjeli da je ronaldo svi se okupili
papak
popu*i mi
Svaka čast!
Ukucas na youtube freestylle football i dobijes momke koji bi i ronalda i mesija ostavili ko balu sto se tice driblinga :)
Fudbalera ne cini dribling samo :)
Odlican video!
ne sudi po ambalazi videces na kraju da i ove ruke moje milovati znaju :)
Video star 5 mjeseci
Jos jedan razlog zasto nikad ljude netreba cijeniti prema izgledu ;)
najbolji primjer razlike između običnih i popularni ljudi.. ali svaka čast na video-u i ideji :))