Komentari (56)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kosarkasi sjajni!! Izborili euro odlicnom igrom!! Niko od njih nema medu sportiatima godine!!! Nodometna repka katastrofa!!! Ko ovo bira!!
Nije Konaković!? Šteta😨
@gooUser19091985 Druže ovo potvrđuje da ne pratiš sport... Pa ove kvalifikacije su bile na razini 2. ABA lige... Mornar i Cedevita bi sa lakoćom porazili i ekipe BiH, i Srbije i Hrvatske sa ovakvim sastavima... Je li moguće da ti nije jasno kakva su imena igrala kod svih nabrojanih...
Buric je najbolji. Zatim svi Bh košarkaši koji su nas odveli na EP
To je BiH !!!
e moj Tuka trči ti i osvajaj medalje jedine za BiH,a ovaj za prelazak iz kluba u klub(što mu je najveći potez i ostavarenje sezone) dobiva nagradu,..a eno ga 1/3 godine sjedi na klupi,..a reprezentacija ,čiji je član,4. pot,..
Za djevojku ne bih komentarisao jer ne pratim njen radi karijeru.Ali Pjanić je ovo dobio iz razloga što je napravio transfer u Barcu,a ostalo sve u ovoj godini 0 bodova.
Ne mogu da vjerujem. Covjek u BiH bio dvadesetak puta i nije ni rodjen u njoj a najbolji sportista!
Marica ima tako sexy pogled.mmmmmm.😉😉😉
A Dinokio ??? Nista to ne valja ako NIP nije u uzem izbori i njihov Donokio, moj Dinokio
Ma ovo nikako nije trebalo da se desi kakv izbor cega koji sportista.Ovo nema veze sa sportom trebali su dati nekom ko je zasluzio
zašto Pjanić, nije nista pokazao osim na sopstvenom licnom planu, gdje je za vreću para otisao u veliku Barcelonu?????
zasluzio je zato sto je patriota bosna i hercegovine. cestitam pjanic za sve uradjeno do sada i ljubav prema svojoj domovini bosni i hercegovini.
hebo te on...nije se oznojio u repki...cuva nogice i koljena da bi mogao igrati u barci...patriote su koji krv daju na terenu za repku, a ne za spanjolski ili talijanski klub
Da je on ta klasa, ne bi BiH bila u četvrtom šeširu, s tendencijom da završi i u petom.
sasvim nezasluzeno nek se ljuti ko hoce.zbog cega je dobio nagradu sto je presao u Barcelonu.Ma hajte molim vas
Ako gledamo baš ovu godinu (a tako piše), Pjanić nije ovo zaslužio. Reprezentacija sve pogubila, otišla u neki tamo šešir, nula. Ni u klubovima nije nešto briljirao, ali eto, ovo mu je više nagrada kao za neko životno djelo.
Heeeeeeej mariiiceeeeee draga krcmariceeeeee daj mi vinaaaa daaaaaaj
uff sto se brisu komentari