Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Od malena uce djeci da igraju na snagu...nista tehnika s loptom..i ovo je rezultat....vec 15 godina clanarina fudbal unistava bh fudbal.
sistemski se unistava od pjetlica, u svakom sportu
nasa realnost
Treba da pucaju od snage i da se bore za grb oni setaju po terenu ko dede kakve
Nismo imali snage zadnjih 20 min. kao uvijek .
Nasljednici
Na grbavici svi gube bolje da ste igrali u Travniku
Kada cemo dobiti modera stadijo da omladna ima uvijete!? Marinkovic treba dati da covijek radi kako on misli a ne damu se mijesaju menedzeri reko Tata!? Kad budu u 18,19 21 isle na turnire bice A Reprezetacij da bude top igraci!?
Buducnost vec predvidjena za A tim, u mladoj treba da gaze da bi mogli upotpuniti u A timu, i onda se cudimo kad takve pozovu i pocnu ih gaziti Legende Farskih ostrva, Finske, Luxemburga, Kipra i ostalih
Slika br4 ..sta je pisac htio reći??
macka gleda utakmicu.
Izgubi 2h života jel moguće da tako sporo igraju
Gledao deset minuta kakvi panjevi nezainteresovani