Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Norvezani gdje ste u ZVEZDAMA Granda?
Kroz Norvesku ne skijaj.
Kod nas na.celo djeci daju dukate, pare kada se rodi. U norveskoj na celo dobijes skije...znaci od malena ih uce da budu pobjednici
A nas od malena uče da nam neko daje nešto da zivimo od donacija.
3. Francuska 4 2 4 11 ... pa valjda 10 majka mu stara
EYOff
Bosnje nisu ni podijelili medalje Nego samo ove plisane lutkci Ali vazno je da su braca Turci osvojili nekoliko medalja To je Bosnjama uspjeh
Laktaskom veprujepostalo Kosevo nocna mora d prosle nedelje
A gdje bošnjo? Bošnjo je naučio kako napravit kiosk za 250 milja, a komšo mu zavidi - kaže "vid ga jes se opario levatina".Ne znam ima li olimpijada za te vještine???
@gradimirI volis psovati primitivac. Reci koji pametnu kontru ako možeš smisliti. Psovati može svaki mymoon ko ti npr.. Bosnjo preživljava medju bosnjama, ne u neprijateljskom okruzenju. Bosnjo eat Bosnjo.
A nas ni na mapi
domaćina nema ni na spisku
Norveska je u skijanju, sto je amerika u nba...znaci skija i staro, mlado, zensko musko