Komentari (73)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nista nije slučajno. Dodvoravanje fasista iz srbije fasistima iz hrvatske. Respekt za sportiskinju koja je uočila kardinalnu grešku.
Pa i partizani su fašisti samo malo crveniji.Šta nisu vam pričali dede i bake kako su partizani brisali tragove pokolja i genocida u višegradu,foči i zvorniku zatrpavali dva puta grobnice i tako?Kako su do 44e partizani i chetnici sarađivali?Odatle je i složenica bratstvo i jedinstvo,svi raskrstili sa petkokrakom samo šnjooko još bali na nju
Opet članak s niskim strastima. Kaže "ustaše promovirale grb s bijelim prvim poljem". Kakva glupost. To je povijesni grb, eto ga na krovu crkve Sv. Marka u Zagrebu već 150 godina. Prvo polje je nebitno, ako nema U iznad, nije ustaški. Ovakva zastava je zamijenila onu s petokrakom 1991, dakle bila je *službena* dok nisu napravili novi grb. Sve heraldičari ovdje.
Zalud je narodu to objašnjavati ... Nema tko čuti...
All ste slani moji mali prašćići, jao vama kad su vam osmanlije tako daleko. Svi ste vi zbunjeni Srbi što su pramajku zaboravili. Samo se setite da ste ekonomski opkoljeni do kraja svog postojanja, nema tih mudžahedinskih donacija koje će vas doveka spašavat
U čemu je problem?
za srbe je svaka sahovnica ustaska!
Glupi turskovlaski unuci,sami sebe guze🤣
Ovo bi sad trebao biti ko neki šuk nama Bošnjacima jer su naši bili ustaše?
klix polako i sigurno tone ka dnu ovim glupim i huškačkim objavama ☹️☹️
Srpski i hrvatski fasisti se odlicno razumiju
I ovo je samo jedna u nizu od glupih vijesti i članaka
A jesu puno i fulili u pm.Nije govno nego se pas pokakao.
Ne smrdi govno samo se dedo pokenjo
Sta nam.donese ova demokratija..
Sta sad ovo ima veze sa demokratijom?? Znas li sta je demokratije uopste?
...ovo je namjerno uradjeno.
Šta fali toj zastavi? Lipa, najlipša.
Ma neko sa viškom smisla za humor ;-) Odakle su je pozajmili? iz muzeja ;-)