Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa gdje nece. 15 joj je godina a koliko su je prozivali. Alo 15 godina ? Mediji su bolesni, prebolesni.
Gledam neko noć kako CNN pljuje po djevojčici i to nije zlostavljanje djece. A njima samo reci da lazu i da izmisljaju to se uvrijedi o pocne plakat ko da si mu pola familije pobio. Pa 15 godina joj sunce mu žarko. I da su joj davali doping opet je zrtva. Ja sam se sa 15 jos klikera igro.
Jeste li sad sretni, pljuvaci ... noge su joj se tresle od treme, nije uspjela osvojiti medalju ... tuga.
Hoce to kad se gleda Euphoria
Veliki je pritisak na ovu djecu, ovdje trebaju da se stave granice dokle mozemo da opterecujmo i stitimo ovu djecu, ali ovo stvarno komentarisem od srce jer i sam imam djecu. Hvala!
preskočila terapiju
E dijete drago, šta ce biti kad budeš imala preko 60 godina...
Želja desetogodišnjeg fana ovog sporta da zatvori njenu ludu treniricu u zatvor... (Svi smo gledali slične filmove sa svim njenim klizačicama prije, i ni jedan kraj nije sretan.)
Opet greskom uzela dedine…pa dijete drago, hajd se malo saberi
Tipicno rusko mucenje dijeteta.
Kako senzacija moze biti neko ko je europski prvak i apsolutni favorit za zlato, bez obzira na godine?! Da imalo novinar prati sport, a tek umjetnicko klizanje, ili da je pogledao njen nastup, znao bi da joi trenutno niko nije ni blizu.
Žalosno. Puno je tu truda uloženo.
Previše ne ovo pritiska za jedno dijete.
Sigurno zaboravila popit djedove tablete
Nije od vakcine c