Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da nam je neki normalan protivnik, ne mozemo igrati sa englezima, italijanima i nijemcima, to je drugi sport, protiv madjarske ce se vidjeti ima li tu napretka
Ovo ako ne pobjedimo, onda nismo ni zasluzili tu Ligu Naciju A. Bolje biti u D sa San Marino i Lihtenstajn. Tako nam je laksi put do baraza. Znas ti nas.
Da, Luksemburg na primjer. A čekaj od njih su dvaput izgubili. Nije ni to. San Mirano i Gibraltar.
nije mi jasno zašto ne treniraju u trening centru NS BiH u Zenici za koji su potroseni milioni ovo samo kod nas ima majke mi od onakvih terena i uslova oni odu na oranicu trenirat
Kakva oranica? Trening kamp FKS je najbolji u drzavi.
Tip 2.
Jel moguce da ljudi igraju u Zenici, a dodju u Sarajevo da treniraju. Koja je logika i od koga ovde zastupljena. Ko god da ovo nalaze treba ga na proste rastavit. Imas TC u Zenici i ti ides poslije utakmice u Sarajevo da treniras sljedece jutro
Sta je prvo sto moramo uraditi? Smanjiti broj primljenih golova! I sta jos? Pokusati sa igrom kratkih pasova igru iz prve ili druge u trokutima. I konacno drzati pozicije u formaciji u kojoj se branimo, 5-4-1, a ne 3-5-2.
Petev je za ovoga Guardiola lično.
Imal ko da nam godi? Pusti te covjeka
@46 ne truni
2,3 od madjara i da zavrsimo ligu nacija...ovo se ne moze gledati...Barbarez dobar si igrac bio ali za trnera nisi..
Stotine UZP skripti i Draganovih botova mi ne mogu zgaditi našu Legendu. Uplašili se kato li ba ni, napraviće Barba pravu repku.
sigurno gubimo od Mađara
Izveo da ih umori, da sto vise izgladne, pasa Brajlovic trlja ruke.. Zasto se uopste trenira u Butmiru, sinoc posle tekme je trebalo odmah pravac Zenica, ista stvar se ponavlja kao i sa bivsim selektorima.
Ma sve je isto. Samo nova imena, a sistem ostaje isti, ko u politici. Nema tu sanse za nesto bolje.
Subota veceras dernje u Sarajevu suta mahmuramo a ponedeljak igrom ko Amateri proti Madara!?
ko nam sljedeći drži lekciju iz fudbala.... uzas smo...
barba nek samo stiti svoj plan i svako prvenstvo ce se promasiti, bravo majstore
Šta će oni uopšte u Butmiru???? Zašto nisu u trening centru u Zenici??? Jee ne mogu jeat, krkat i pit!!!!!!!!?????
Mogu oni krkati i piti ali u Zenici nemaš gdje, mrtav grad, u 22:00h je sve zaključano. Jadno, ali je tako, ja sam iz Zenice.
Jbg i Beč je radnim danima iza 21:00 mrtav grad a da neće biti Zenica.
Ako izgube od Madjarske onda nama fakat samo moze pomoci Pape ili Husref Musemic,cak ovaj drugi je veći trener od svih trenera koji su vodili BiH.Poznaje naše igrače,naš mentalitet i zna kako od mekušaca napravit lava.A Safet je jedini nas odveo i to mu se nemoze uzet!!!
"Nemoze"??? Jesi prepoznao strucnjake bas. Gdje je taj Pape radio otkako ga je najbolja generacija ikad odvela na svjetsko??? Nigdje. Izumr'o ko trener. Kao i ranije garantujem da i ne prati nas fudbal.