Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sta radi ovo Sarajevo jel' moguce ? i onog malog talenta Crnogorca premuntali su dda dodje u Sarajevo a Crvena Zvezda ga trazila...E golemo.Sretno Vam,saamo da to poslozite
Abubakarrrr iiii to je 0-1 za Sarajevo na Grbavici.....
Nitko pojma nema tko je, kako igra, nigdje statistike ili ne znam cega, ali glupavom narodu dosta da je netko rekao pojacanje i svi se slazu! Strasno!
Sretno Rashide
Raside, Raside zabijao ti daBogda, ali nesto i u mrezu, ne samo u mindju
Igraj bordo bijeli!! FKS 1946 ♥️
nisam takav al nesto mi se rimuje nakon ovog abubakar pa ono popnes mi se na...kako se ono kaze auto na engleskom🤔?
Kad naši glupi novinari napišu englesku transkripciju Abu Bakar - a kod nas to svi dobro znaju kao Ebu Bekr, od čega je nastala i turska verzija Bećir.
Bravo za jos jedno pojacanje 👍
Kako znas da je pojacanje, jesi to ga gledao negdje?
Zahvalite se Mirviću!
Stvara se tim za grupnu fazu nekog evropskog takmičenja naredne sezone
Neka te Boga ti,treba prvo izboriti plasman u Evropu uopće.
Neka ti je Sellam Rashid
Bravo Sarajevo. Odlično Feđa i uprava. Samo naprijed da se gradi BH fudbal. Sarajevo i Zrinjski trenutno dva najjača kluba u ligi. Iza su Tuzla i Borac, Svi ostali ispod njih.
Dižemo ligu na veći nivo, zahvalite nam se poslje