Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Iz Atalante, ako bude uspjesan, za 2-3 godine ce moci da bira gdje da igra. Talenta ima, potencijala ima, ako ko moze da ga digne iznad prosjeka to je Italija.
Idi u Italiju sinko ako mozes, ali sretno ti bilo sta god da odaberes.
Dva zmaja zajedno je bonus!!
ufff kakvog bi igraca gasperini napravio od njega
Neka malo promijeni sredinu, najbolje mu je tako. Primili smo preko 100 golova ove sezone i najvijai (englezi uglavnom) su ogoreni na njega jer je on bio stub odbrane. Neka se jos malo razvije u Italiji, vrati se poslije nekad u PL i pokaze im kakav je zaista talenat.
Dobar je Anel, normalni u Italiju idu prije penzije, u Italiji su stadioni prazni, Engleska ima pune stadione u prvih 5 liga.
Najbolje bi mu bilo da ide u atalantu.sta je dekattelare reko o gasperiniju treba anelu.dekatelare je reko da je gasperini strong i zahtjeva puno ali je fer i to ce dobro raditi za anela
13 % od prodaje ide Malmeu zbog nametnute klauze , tako se to radi dragi moji BiH klubovi .
ma idi gdje hoces ii ti i ostali nasi reprezentativci kad se niste uspjeli plasirati na evropsko a sve lafo neke zvijezde. pravi igraci su sad u Njemackoj i predstavljaju svoje zemlje.
Nisu oni ni Z od zvijede a to sto ih mi uzdizemo je nesto sasvim drugo. Najbolji primjer toga je Katic kojeg smo sad uzdigli , a njemu je vrhunac karijere sa 28 godina Zurich , prije toga Hajduk , Slaven Belupo i to iz Skotske u ta dva kluba. Ista je prica bila sa Sanicaninom dobro se sjecam da je majstorski odigrao svoj prvi mec protiv Italije pa smo ga kasnije tjerali.