Komentari (55)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Realno. Ako nemozemo N.Irsku dobit,za nas ni Euro nije.. Godinama ista prica. Nesto ne stima.
realno oni su ispred nas na fifinoj rang listi, samo budala moze olako shvatiti "otocnu" reprezentaciju i govorit da ce je dobit 10-0. Realno jesu tanki ali daleko bolji od nas, tako da je ocekivano sto je Bosna izgubila
@gooUser1591591104 jedino sto nestima je kvaliteta, ni Bielsa ni Klopp nebi mogli izvuc vise iz te ekipe. Pa pola ekipa igra u propaloj turskoj ligi po tamo nekim livadama. Imamo dva igraca koji igraju! u ozbiljnim ekipama a to su Dzeko i Pjanic. Jos imamo 2-3 solidne igrace (Kolasinac, Krunic) sve ostalo je jad i bijeda. Treba bit realan i priznat da nemamo igrace za vece uspjehe.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Kakoste nas sinoc razocarli momci.. Zar ba vi niste malo mogli nama pruzit neke srece i zadovoljstva u svom ovom sivilu u kakvom se drzava i drustvo nalazi.
@gooUser1591591104 Problem naše nacije je što svako gleda isključivo svoje interese. Zato i živimo u ovakvoj disfunkcionalnoj zemlji.
Kako god mi drugome dajemo sansu a sebe unistavmo! Fincima smo dali da odu na Euro sada smo poklonili Slovackoj!?Sto rade u Savezu traze da dijaspora igra za Repku a odmim, neko to sve zgade, da nemaj vise volje da igraju!?
Odlican momak, karijera je pred tobom
Menadzeri haraju po savezu. Koliko je platio nastup?
Bajević je uveo sve mlade koji ne mogu igrati za druge države. Realno, na evropskom bi bila kanta za nabijanje razlike. Bolje je ovako, smjena generacija je neminovna.
Ovaj decko je sjajan stoper,veoma mlad,a dobar igrac...
Zao mi je
"Mali" strašan si igrac. To sto smo tebe dobili je jedina pozitivna stvar cijelog ovog nazovi okupljanja reprezentacije.
Mogu se kladit da bi nas Bracina Vrbanjusa naguzila
Jel zna Kolašinac bosanski pričati?
ovaj decko odlican. novinaru, cipeticu fakturisi go.
Zao mi tebe jarane sto si doso u ovo smece od repke. To sto si sinoc dozivjeo to ti kod nas, standardno....
Prvi odbrambeni igrac u reprezentaciji BiH koji ima kreativnosti u igri a ne samo vratit golmanu.
Dobro igrao momak. Cipetić kriv za go...
Cipetic je i asistent za gol i to fantastično
Cipetic je kriv i za nas gol, jer je upravo on asistent. Cipetic je odlican i momku se nema sta reci. Mlad je i nema iskustva, al je nasa buducnost na toj desnoj strani gdje nismo imali dobrog izbora poslije Mujdze. Napad je zakazao sinoc, kao i kasne izmjene i pogresne izmjene. Dzeko nije bio raspolozen, a Visca standard prelos.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Hahhahahaaha kaze lik nije bilo srece!?????? Covjece sjeverna irska u sred Sarajeva prosla dalje haloo irska ??? Hahahha dakle nikad vise reci da smo mi eto dobri, mi smo kari.. obicna, toliko lose igra fuj, dakle nas rang je Kosovo, farski otoci san Marino, o cemu mi pricamo ako ne mozemo dobiti jebe.. irsku koga onda mozemo osim Kosova, san Marina i tome slično !?
Sjajan decko, sta malo skandinavskog odgoja uradi od naseg covjeka. Bez imalo pretjerivanja mislim da ce ovaj momak u buducnosti biti najbolji stoper kojeg smo imali.
Pogledah i Rostov par puta kad sam cuo za Hadzikadunica, ne djeluje nista losiji od Ahmedhodzica. Svakako smo dobili dva jaka stopera za buducnost