Komentari (106)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nema veze gdje je ko rođen, ova zemlja se voli u genima, to treba biti jasno svakome. Svaka čast momčino a i ostatku ekipe, odlična predstava. Svaka čast.
Sjajan momak 🇧🇦❤
svaka čast Anele svaka ti se pozlatila tako se voli naša Bosna aferim
Zmaju nas SRETNO i samo naprijed!
Mali Mirsin..
A hercegovini mudo marjanovo, monkey ne zna ni kako mu se drzava zove
Nas spas ❤️
Bravo momcino
hahahahaha joj izgleda kao nargioas pravi haha joj ko nama igra
Ma VELIKO bravo sine,bez obzira na gol,odlično si odradio posao,sretno.. .
Džabe se uznosimo. Vratiće se ona taraba Pjanić, odigraćemo neriješeno s Finskom. Onda će nam trebati pobjeda protiv Ukrajine, napadaćemo nevješto i popiti 2-3 komada iz kontre. Ostajemo 4. na tabeli. Tu nam je i mjesto.
ljubi majka
Mali svaka ti dala, strašano igraš. Čestitam.
Vico čuo sam isto reko: Ovo je za moju Bosnu.
Nisam Elvedina Begica nikad vidjeo nako nervoznog prije utakmice! Nikad nije dao neki glup komentar - dajmo covjeku sansu! MI BOSNJACI SMO NEKAD POCELI DA SVOJATAMO BIH I U NEKU RUKU OGADILI JE BOSANSKIM HRVATIMA I SRBIMA!
@Mili70 A zašto mu treba dati šansu? Zato što mu je ujak u predsedništvu BiH?
Svaka čast momak. Ladan ko špricer.
Oni ti ga puše Aneleee, Aneleee, Aneleeee💣💣💥💥💥
Igracina, kakva se samo pozeljeti moze...