Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Propustit će ih svakako, ne želi ni da igra, a ne želi ni da se oprosti, niti želi da bilo šta kaže na ovu temu.
Boga mi kod da je Ronaldo, ko kad on igra svaka se dobije smijesno, nidze veze da i on njegov klub se expresno vracaju u championschip
Jah, ono toliko velik bazen igrača imamo da nam ne treba lik koji igra svaku utakmicu za svoju ekipu u Premijer ligi pošto smo na njegovoj poziciju puni Saničanina i njemu sličnih. Kako smo mi proklet narod to je nevjerovatno
Kakav god da je mi boljeg stopera od njeg nemamo.
Bio mi je tako drag, pratio sam ga u championshipu, sad mi se tako ogadio, fuj od igraca. Kad bolje razmislim i sjetim se sta je oženio, sve sjedne na svoje mjesto.
sve najbolje i njemu i nama
Baš štete. Ode nam još jedan dragulj. Evo malo statistike onako da se vidi kakav je trenutno igračina Anel. Sheffield zadnja ekipa u EPL, 1 bod - 17 gol razlika u 9 kola, rejting igrača Sheffielda 1-16 naš Anel na 14. Mjestu prosječna ocjena 6.18. Prvi na listi žutih kartona 3 u 9 kola. Na ostalim listama i ne postoji. Al zato smo ga mi navikli i sad on umislio a i mi da je Dedic.
Hajmo sad svi plakati, pa nije on jedini igrač, neka igra ko hoće, ko voli svoju zemlju igra za nju bez obzira na sve. Mali Dedic plače posle Portugala, to su emocije i kako se igra srcem. Zato je on jedini na terenu koji "jede" teren, ostalo uključujući i ovog Anela sve nešto ko preko K..ca. Neka njega, kako se oženio krenuo je nizbrdo. Daj bože da ne završi ko mnoge mlade umišljene zvjezdice. Sretno Anele molit ćeš ti da igraš.
Malo se on previše digo,i ovo do sada sto je odigrao nista posebno nije pokazao.
On neće više da izgra za reprezentaciju.Jesuli genijalci iz NS pokušali rafgovrati s njim da se vidi gdje je problem
Ja se cudim da od igraca iko pristaje da igra za BiH u bilo kom sportu, obzirom u kakvoj atmosferi i uslovima se moraju spremati za utakmice. U klubovima im stope ljube, donose im pticjeg mlijeka ako im treba, a zauzvrat traze jedino da daju sve od sebe i da marljivo rade. Ovdje kad dodju, putuju ko izbjeglice na utakmice, spavaju po hotelskim supama, treniraju na raspadajucim travnjacima, i jos na to sve u prvi tim upadne onaj ko ima "podlogu".
e jarane ovo nije jednostavno tačno. to je nekad bilo. sada imaju sve uslove. pa trening centar u Zenici je možda najbolji u regiji.
Smislio je dobar nacin kako da pojaca reprezentaciju svojim nedolaskom
Ma to je klin u najavi, steta
Nebi ni ja igrao za Vicu i Misimovica! Podrska Anelu!
Pametno! 👍👍👍
Ne treba ga zvati ni za baraž, a ni slučajno ako se kojim slučajem plasiramo na prvenstvo. kad počnu nove kvalifikacije onda ga pozvati ako hoće.
Nije neka steta