Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Klix objavljuje clanke o Anelu jer zna da se lozite. Koliko vas je uslo samo da napise nesto ruzno ? Klikovi njima zaradjuju pare i sve dok budete otvarali clanak i ostavljali komentare klix ce i dalje da pise o Anelu.
Ko je ovaj Ahmedhodžić?
Ma nakav' izdajnik
Njega odlično znamo a tebe se nešto ne sjećamo!
Anel je gospodin, dobar igrač i dobar momak. nažalost ima obraz i kicmu, te tako ne odgovara ovima iz saveza koji puno manipulišu.. nažalost i barba i spaha su podlegli vicinom utjecaju.. a znamo svi sta je ovaj dvojac govorio i vici, a sad haveri
Koga vise interesuje ovaj lik. Svojim ponasanjem i odnosom prema nacionalnim grbom, sve je rekao. Zaboravlja da onaj tko ne igra za reprezentaciju, vrijedi mnogo manje.
Kllixe, koga briga šta ovaj priča i objavljuje????
Jel to se neko zaljubio u ovog malog pa stalno pisete o njemu......prestanite viseeee
nije imao zdrastvenih problema. samo sto je primio genetsko manipulativnu vakcinu koja ti za sva vremena promijeni DNK. sad mi slobodno lupajte minuse na cinjenice.
Super je sto svoje misljenje zoves cinjenicama.
Sto dajete uopte prostor za ovog punicinog ppka? Ah da, klik bajt...
trebaju davat prostora Vicinim Poslusnicima kao sto su Dzeko Barbarez itd
moke.. nab i je m te na k u r a c
Jedan je umro i preselio, drugi je hvala Bogu ziv i zdrav ali kao da je umro...
Ne poznajem ove igrace
sto reklamirate ovu papucu
PA I ON JE MRTAV ZA REPREZENTACIJU I BOSNU AL EVO KLIX GA ŽELI OŽIVIT U NAŠIM OČIMA. SIGURNO SU SOKIRANI SVI LJUDI I NAVIJAČI A KLIX POSEBNO DA ISTAKNE AHMETHODZICA. JESU LI SVI SVJETSKI MEDIJI PRENJELI KOLIKO JE SOKIRAN NEBITNI LIK. EDI
Ko je ovaj?
Krepivo ?