Komentari (178)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
AMIN, HVALA TI BOŽE.
upo ti ramin
Vozdra Ajla, nisi sposobna, shvati, govorili ti ne govorili ti po svom. Mirzu i Dala u paketu otjerati i vozdra, možda nešto i bude od Sarajeva.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
napokon
DoK Ismir nije dodao lokalni kvazbegovi su licno zaradjivali na racun Sarajeva! Ukinuli omladinsku skolu,pogurali clanarine u kvaziskolama sporta..
Marsh na Grbavicu ko*ilo.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Steta.....Ajla hvala ti za srecu i sunovrat pitara....
kako je dobro, kada se dobro svrši.
ova vijest ne treba da bude u rubrici sport , vec magazin
vi, horde zla ste najnezahvalniji navijači koje jedan klub može imati. niko vam ne valja, ko god vam dođe na bilo koju funkciju pljujete ga do maksimuma. a što ste sa ovom ženom pretjerali e to je već dno dna. toliko prozivki, omalovažavanja nje kao žene nema ni kod bantu plemena. to je ustvari samo vaš lični odgoj. njoj svaka čast kad je uspjela trpiti sve vaše odvratne uvrede.
Ova kazu cijelu srednju skolu hodala sa Željinim šalom , kakav apsurd
Sarajevo uopce nije toliko lose bilo, trebalo se dati vremena, al jbg hoce se rezultati preko noci. Sjetite se samo Zrinjskog prije, nebitna ekipa kao Posusje, ali kontinuitet i rad je donjeo rezultate. Ajla mozda nije najbolja opcija bila za funkciju, ali ne bi rekao da je glavni problem... mislim da su zahtjevi navijaca Sarajeva pre-nerealni u odnosu na konkurenciju i druge timove.
nisam se nesto nasekirala iskr
Eto otišli su oni koji ste prozivali, hoćete li sada odvojiti duplu krunu, ma makar jednu? I sa najviše para u ligi opet prosjek u svakom smislu.
Hvala bogu Prije nekoliko jeseci jedan novinar je upita da li zna sa koliko se metara izvodi penalPrvo se našla uvrjeđena pa rekla sa 15 metara Ovo je živa istina.Eto ko sjedi u rukovodstvu kluba.
Da vidimo sjever protiv Sloge
Puno se krade pa se nema za investicije
Marsh na Grbavicu ko*ilo.
Sad ce sarajevo u ligu prvaka.hahahahah
Lafo Aminaju pitari, a ovako ce isto biti svakom sljedecem ko dodje, vazda je problem uprava, trener itd, itd... Ljudi vracaju Musemica treci put samo da bi ga ispljuvali opet, Boga mi smijesan klub.
Sabrina vrati se