Komentari (153)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
100% je upravu, imali srece ko niko, kako god okrenes oni prodju, sad se to vratilo
Trči patka, trči patak, trči ćurka, trči ćuran, svi gledamo, svi se čudimo, svi navijamo, svi se volimo. Volimo se jer se ćurke i patak vole, dok se ćuran i patka mnogo vole. Trči, ćurka, eto vuka, eto jarca da nas kvarca. Zato kažu da se patka ne da ćuranu.
Ma da sve sreca, samo vi nemate srece inace ste cudo. Koja sreca, sa Brazilom ravnopravni bili, Maroko dobili zasluzeno za 3 mjesto. Protiv Belgija prije Lukakuovih sansi Hrvatska imala 4 zicera. Rusija? Sreca? Sve ekipe sa kojim je Hr igrala nadigrane, Francuska je ta koja je imala srece, onaj autogol i izmisljeni penal.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
upravu je. u Rusiji na svjetskom su 4 kola prosli na penale.
U Rusiji 2018 je Hrvatska pobijedila Mesija i Argentinu 3:0, a Modrić i društvo držali čas fudbala. Na sreću šta ćeš. I pobijedila Engleze u polufinalu čisto na srce, nikako na sreću. U Kataru eliminisala jedan Brazil na mnogo bolju taktiku. Lako je imati hejtersku priču za bilo koga. Može tako i za Maradonu, Mesija, Jordana, da se priča.
Amar je baš pravi za kritike da mu nebi babe i njegova imena igrao bi i trenirao u "nižerazrednom Vratniku"
MORŽ koji živi na slavi IVICE Osima nažalost oca ovog morža koji IMA POJMA o NOGOMETU kao moja baba
Amare Zrinjski je najbolji klub u Bosni i Hercegovini,nije Zeljo Amare vec Zrinjski
Kad neko stalno prolazi od 2018., onda to nije sreća.
Kaze veliki strucnjak koji samo palamudi na TV, a nemoze ni Dzerzelez vise trenirati
Kako je nekome tesko padalo sve sto je Hr ostvarila,nastavite molim vas,otkrijte se jos,samo nastavite picati
Po ovom artiklu Amar samo kaže da Hrvati se ne trebaju sada ljutiti na koji način je Italija prošla jer i Hrvati su prošli na sličan način bezbroj puta. Nije rekao da Hrvatska nema dobar nogomet.
potpisujem
Sreća prati hrabre!!!
Nama takav komentar može uputiti netko tko je bolji i neki stručnjak što ti nisi a vidim iz ostalih komentara da ti nisi ništa. Sreća je sastavni dio života pa tako i sporta a ti trofejni treneru uzmi BIH po se iskaži
Ima tu nešto istine,al u fudbalu nema sreće,u sportu inače.
Gledao sam milion utakmica gdje je jedan tim bio mnogo bolji i bezbroj šansi ali lopta jednostavno neće u gol. Jednostavno nisu imali sreće.
Prilično tačno sve što je rečeno. Međutim, nešto je i zaboravio. Na nabrojana takmičenja trebalo se i kvalifikovati, a bar mi iz BiH znamo kako je to teško. Drugo, treba biti u stanju odbraniti stečenu prednost, trudom, zalaganjem, pa i srećom, a i to znamo (Ukrajina). Tako da, druže Amare, tačno si rekao, al' opet bez veze.
Mi iz Bosne nemamo sta komentarisati bilo koju repku. Za nas su svi svemirci
Dobro Amar prića.Sve je to istina.Samo mi je muka od ovoga ko je napisao da je trofejni stručnjak.Gdje je to sto je te trofeje stvorio.Ja to ne vidim nigdje.Nikada ga niko nije tražio van BIH da radi u nekom klubu boljem.
uzeo je neki Japanski kup ili tako nešto i sa Zeljom neke trofeje kod nas... al u doba tate u savezu , tako da i nije neko dostignuce
Evo velikog stručnjaka. Pa naravno treba imati i sreće. Kako ti nikada nisi imao sreće da napraviš neki rezultat sa nekom ekipom. Zahvali tati što nosiš njegovo prezime.