Komentari (49)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
VRATITE NAM BENKA!!!!!!! OVO JE SVE P.IČKI.N DIM!!!!!
clanak je odradjen profesionalno da profesionalnije ne moze biti!!! bruka i sramota za novinara!! sretno druze!!!
IGRAC ZA 1 FED LIGU
EXTRA IGRAC OLE OLE IGRAJ BORDO BJELI
Jako dobro, Mićo i Rahmanović, još nam treba napadač i defanzivac-zadnji vezni, i sa ovim igračima se može dobro proći i dospjeti do 3-4 kola EURO LIGE. Šteta što je Dulja otišao, sa njim bi se prošetali sa ovim igračima u našoj ligi... Ako dođu Ordagić i Petrak , titula je sigurno na Koševu... I konačno dati šansu mladim igračima, Hadžiću, Smajlagiću, Mujakiču, Anđušiću i Leliću, tu ne računam na Marka i Radovca, oni su iskusni..
OVAJ JE DOBAR ZA OLIMPIC
Mogu misliti o kakvoj se igracini radi kad ga niko nije htjeo da zadrzi dalje od godine u najboljoj fudbalskoj dobi😂.Puno srece njemu a i Sarajevu sa njim
https://youtu.be/TWQ8k79072A
pa odakle ih vade
Iz druge srpske lige, iz trece hrvatske, iz lige federacije iz kantonalne lige, sa malonogometnih turnira...
Imal barem jedan igrac sarajeva da je sarajlija? Jaka vam ta skola fudbala...
Prejaka skola, sve prodaju ne napune ni 16 :D
Edin Džeko je iz Tuzle
Budući ISIL-ovac.