Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tipični alijin isprdak, sdaovska fekalna materija, osoba koja je prije "demokratskih promjena '90. godina" bila osoba zadužena za sport i rekreaciju u Privrednoj banci Sarajevo, podrumaš i ratni profiter, osoba koja je klepila milione maraka kriminalnom transakcijom kupovine zgrade GP Bosne, osoba koja je uhljebila djecu, rođake i supruge iz genetski predodređenih obitelji članova SDA,SDS,HDZ,DF, raznih dipl. difovaca u Centraloj banci. Pravi BH diplomata.
posjetio bošnjake, djecu svojih prijatelja, šesta liga
Petlja se gdje mu nije mjesto!
Sa guvernera centralne banke na ambasadora u Austiriji ljepota ziva, kako veze i stele rade i oni se samo vrte u krug sa jednog mjesta na drugo nista se ne radi laganini se uziva svaki mjesec 10 milja u pađe a sto je narod na rubu egzistencije to njih nimalo ne zanima, mamu li vam
@GM7 a izmedju toga dekan Ekonomskog fakulteta.
8 pobjeda i 4 remija a 7. na tabeli druge lige, koliko onda prvi ima svetenejeblo :/
Kemo Malovčić
Autonomni klub Kapfenberg 😀
https://www.youtube.com/watch?v=vbvNk-K-KYU
I ja sam bio na sakolovic koloniji
To ambasador radi? Ide po utakmicama druge lige? e svasta